Ma lett negatív az ovulációs tesz. Akkor ma repedt meg a tüsző?
Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 13:20
151/222 anonim válasza:
17.szerda, 12 dpo - n... 18-án megyek endokrinologushoz, úgyhogy előtte jó ha tudom sikerült-e mert akkor megbeszéljük a további gyógyszereket stb. Mit lehet mit nem ilyenek
152/222 A kérdező kommentje:
Drukkolok nagyon :) Már én is izgatott vagyok. Végre itt a jó idő és könnyebben el tudom terelni a gondolataimat. Ma egész nap kertészkedtünk, holnapra is ez a terv, így nem kattogok 😄 Olyan jó lenne ha sikerülne, kisfiam folyton ha babát lát, mindig mondja, hogy ő is szeretne egy kistesó babát...
2019. ápr. 6. 18:35
153/222 anonim válasza:
Igen itt is szalad az idő, annyira hogy utána kéne számolni pontosan hányadik napon is vagyok annyira nem figyelem. Vettem ma virágokat, én ma kertészkedem meg tápozom a tujákat, meg persze a gyomolás 😱
154/222 A kérdező kommentje:
Hallod mi tényleg nagyon hasonlítunk, egész hétvégén tujákat ültettünk, meg kertészkedtünk :) Ma vettem muskátlikat, kisfiam beteg, vele ültetgettünk a teraszra. Én ma vagyok a 7.dpo-n.
2019. ápr. 8. 14:59
155/222 anonim válasza:
Én mindenféle évelő virágot, megpróbálom balkonba, meglátjuk hogy tetszik neki. A kisfiam ültetni még annyira nem, de locsolni nagyon szeret! Meg ugye én otthon vagyok még vele mert nem jár bölcsibe. Úgyhogy amíg aludt en meg sem álltam
Fogsz jóstesztelni?
156/222 A kérdező kommentje:
Nem, most azt sem :) A múltkori nagy csalódás volt... Én is a 12.dpon tesztelek majd, hogy tuti kizárjam, mert akkor abba kell hagynom a progeszteront. Kicsit több fehérfolyásom van, nem tudom mire vélni, lehet ez is a Closty mellékhatása?
2019. ápr. 8. 16:28
157/222 A kérdező kommentje:
Valami érzés/megérzésed van? Hanyadik dpon vagy most?
2019. ápr. 8. 16:42
158/222 anonim válasza:
Elvileg 3 dpo, folyás nem tudom mitől lehet gyakorlatilag szerintem bármitől :D kaptál progeszteront? Nekem 2*1 duphastont kell szednem.
Akkor neked még 5nap a tesztig. Izgiiii
Nekem szerintem nem sikerült most. Mostmar kezdek lenyugodni nem izgatom magam nagyon, úgy látom a férjem is kicsit reménytelenül áll a dologhoz. Kicsit mostmár én is. Persze izgatott vagyok de nem tudom elkepzelni hogy sikerülhet... Remélem azért hogy összejött de egyáltalán nem érzem azt hogy sikerült
160/222 A kérdező kommentje:
Igen kaptam, és is duphastont. Nekem eddig ez a folyás csak a terhességeimnél volt, de lehet most csak a gyógyszer szórakozik velem 😅 ami viszont még gyanús, hogy a hőmérsékletem is felugrott 36,9re. Ha így maradna minden további nap az jót jelentene 😊
2019. ápr. 9. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!