Már hónapja szeretnénk kisbabát. Dokinál még csak alapvető vérvétel miatt meg uh miatt voltunk. Hormonokat nézett. Eddig annyira rá voltam cuppanva a témára, hogy mértem a hőmet, ittam teákat stb. Teszteltem ha kellett ha nem. Most ez az első olyan hónap amikor mindennel felhagytam. De már kiszámoltam az ovum napját. Vagy is a lehetséges napját. Hogyan ne görcsöljek? mindenki ezt mondja? de hogyan kell?
2010. jún. 27. 20:25
1/8 anonim válasza:
Szia!
Megértelek, én is voltam ebben a helyzetben. Nagyon nehéz, de tudatosan nem lehet nem rágörcsölni és a "ne görcsölj" dumától meg egyszerűen ki lehet akadni. Amit mégis tanácsolni tudnák az az, hogy itt a nyár és csinálj sok programot. Hátha az segít. persze ott is kisbabákat és kismamákat fogsz lépten nyomon látni, de próbálj meg néha barátokkal bulizni, mozizni, strandolni, kirándulni. Emlékszem, hogy a két évvel ezelőtti nyáron minden nap megnéztem egy részt a Szívek szállodájából és mire vége lett a 6 évadnak terhes lettem.:)
Azután pocakosan végignéztem még egyszer.;)))
Kitartás és ne feledd, hogy aki nem járt hasonlós cipőben az nem tudhatja, hogy milyen lelkiállapotban vagy.
2010. jún. 27. 20:40
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazad van Általában ilyen dolgokkal találkozok. Meg még nehezebb mert mind a 2 uncsim terhes. Vagy is az egyik meg is szült. Meg körülöttem is rengetegen babásak. Utálom magam érte de olyan irigy vagyok rájuk:(Nem rosszindulatból természetesen. De nem akarom ezt érezni:( Csak jön.
2010. jún. 27. 20:43
3/8 anonim válasza:
Megint én.
Megértem ls képzeld én még most az ikreim mellett is picit féltékeny leszek, ha látom, hogy valaki hipp-hopp terhes lesz. Pedig összejött csak nagyon nehezen.
De nekem jót tett a nyár és a kikapcsolódás. És egy kis sport is, mert az jó hatással van a hormonokra is.
2010. jún. 27. 20:58
4/8 A kérdező kommentje:
Na az nekem is jót tenne. De sajna a munkám olyan amitől szó szerint nincs időm:((( napi 15 óra:((( Pedig sajnos még túlsúlyos is vagyok:( Lehet ez is befolyásolja. De nem tudok ellene tenni:(
2010. jún. 27. 21:00
5/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ennyit dolgozol (én is), de mióta nekem sikerült lefogynom (21kilónál tartok), nem fogadom el a környezetemben azt a választ, hogy 'nem tudok tenni ellene semmi'. Segítek, ha szeretnéd, írj privit, kizárólag természetesen, étkezés átalakításával csináltam én is! Sok sikert a picihez!
2010. jún. 27. 21:47
6/8 A kérdező kommentje:
Írtam privit. És köszönöm!!kell hogy valaki megmondja a frankót!
2010. jún. 27. 21:52
7/8 anonim válasza:
De aranyos vagy!Ezt én is sokszor megkérdezem hogyan kell??Ha egyszer annyira szeretném akkor,hogy nem görcsöljek rá??:(Körülöttem is mindenki terhes babát tologat + minden nap megkérdezi valaki,nektek nem lesz még baba? de miért nem??...
2010. jún. 28. 23:10
8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnos mi is így vagyunk:( Mint ha mindenki tudná hogy nem sikerül. Akivel találkozok ismerősök, mindenki azt kérdezi, hogy bab mikor lesz????:((Hát én lennék a leg boldogabb ha azt mondhatnám 9 hónap múlva:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!