Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkoztunk babával. Ez a...

Próbálkoztunk babával. Ez a hónap úgy megy el hogy nincs olyan nap hogy ne görcsöljek. Nagyon rendszertelen a mensim,24re kell elvileg hogy megjöjjön, Utolsó jún15. volt. Lehet baba? Szívalakú méhem van. Az adhat okot a görcsölésre ha baba van?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a görcsölés semmit nem jelent, viszont ha folyamatosan görcsölsz, látnia kéne orvosnak. Ha tudod, mikor volt pé-, ahhoz képest 15 napra akár pozitívat is tesztelhetsz, ha nagyon kíváncsi vagy. De a csalódások elkerülése végett inkább várj!
2009. júl. 21. 12:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek orvoshoz. Köszönöm a válaszodat. Van már egy 4 éves kisfiam és vele is hasonlókat éreztem. Igaz ikrek voltak egy baba elment 12 hetesen. Inkább kivárom mert igazad van inkább legyen meglepetés minthogy csalódjak.
2009. júl. 21. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Majd írd meg az eredményt, légyszi!
2009. júl. 21. 16:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi a drukkot. Január óta már ideje lenne ha baba lenne.
2009. júl. 21. 16:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Segítömnek üzenem voltam dokinál de az uh ne mutatta ki sajna a babát. 2 hét múlva megyek vissza mert azóta se jött meg.Nem zárta ki a doki a terhességet , lehet korán mentem, de jelentkezni fogok.
2009. júl. 27. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor még van remény! :) Mindenképp írj!
2009. júl. 28. 09:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Ma reggel pozitívat teszteltem. Olyan boldog vagyok:)
2009. aug. 11. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó! Éreztem...
2009. aug. 13. 19:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál és még fokozódott a boldogságom: Valószinű két baba van:)
2009. aug. 14. 07:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Hú, ez jó, ha Neked jó! ( én nem örülnék neki felhőtlenül, ez a rémálmom, de nem vagyunk egyformák...)

Sok sikert, és problémamentes terhességet kívánok! :)

2009. aug. 14. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!