Hogy ne görcsöljek rajta? Már eléggé kétségbe vagyok esve.
Nekem sem sikerült legalább 3 évig teherbe esnem.Nálunk is ugyanaz volt,a párom kevesebbszer igényelte hogy együtt legyünk.Elkezdtem használni ovulációs tesztet(gabriel),és úgy csinálni a dolgokat,hogy az ovuláció napján tudjunk együtt lenni.Pontosan tudom mikor fogant meg a kisbabánk,abban a hónapban csak azon az egy napon voltunk együtt... :-))))
Nyugi,ne adjátok fel!Taktikázzatok!
Ja!Én is megkaptam a 3 év alatt,hogy ne görcsöljek rá a babára.Hát,azt hiszem ha csak a páromon múlott volna,meg azon hogy majd csak összehozzuk,akkor most nem lennék várandós.Sok sikert csajok!
Puszi!20hetes kismami.
10:51 vagyok ismét.
Amikor az ovuteszt pozitív lesz,akkor már tiszta ideg vagyok,hogy,hogy mondjam meg neki,vagy mit tegyek,hogy Ő vegye észre,mert annyira kínos az orra alá dugni,de ha nem teszem,akkor lemaradunk róla.Le sem tudom írni milyen rosszul érzem magam olyankor,pedig egyéb téren nekünk is rendben van a házasságunk,és már nagyon rég óta vagyunk együtt.Ahogy most is írom,már összeszorult a torkom,mert tudom hogy lassan megint eljön az "idő",és annyira de annyira megalázónak érzem már ezeket a kötelező együttléteket...
sziasztok!
hát ez döbbenetes mert én is azt hittem csak nálunk ez a probléma-(
de nem.mióta próbálkozunk ált-ban én is az ovuhoz igazítom a szexes napokat mert az én férjem se szexfüggő sajna.de eddig 7 hónap alatt semmi.ez őrület,hiszen mikor tudom hogy 5 nap múlva ovum lesz akkor kivánom én is a szexet mert akkor tiltott.de gáz.egy olyan igazit nem nem szexeltünk azóta.
Hali csajok!Csatlakozom a táborhoz!!!Három év+egy nem nagy étvágyú férj!Már én is sokszor ki fakadtam,hogy minek szórjam a pénzt dokira meg uh-ra ha a lényeg meg el marad mert idézem:Fáradt vagyok!!!20 hetes kismami gratula!!!+ vagy az azutáni - napon sikerült a babuci?Ja és nem görcsösen akarni csak az tud akinek már van vagy aki nem is akar!Most olvastam a robitussin kúrát és a sós ülőfürdőt!Azért is ki fogom próbálni azokat is és veszek ovu tesztet+munkahelyet váltok és a még eredménytelen vizsgálatokat megcsináltatom aztán ne görcsöljön rajta az aki tud!!!!
Kitartást és mielőbbi babásodást mindenkinek!!!
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!