Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy ne görcsöljek rajta? Már...

Hogy ne görcsöljek rajta? Már eléggé kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Férjemmel 7 hónapja szeretnénk babát, mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek rajta. De nekem úgymond "muszáj". A férjemmel nagyon szeretjük egymást, mindketten akarjuk a babát, de ő nem igényli annyiszor a szexet, mint én (ez már a kapcsolat elején is így volt). Szóval ahhoz, hogy peteéréskor biztosan együtt legyünk nekem mindenképpen számolgatnom kell, mert különben lehet, hogy "spontán" lemaradnánk róla. Így viszont elkerülhetetlen egy minimális "görcsölés". Segítsetek, mit tanácsolnátok?
2010. aug. 25. 09:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Szia! Szívből gratulálok!!!!! Sajnos én még sokáig nem azt írni hogy pozitív lett a tesztem! Elvileg ezen a héten lenne peteérésem de hát sajnos nem rajtam múlik hogy nem lesz baba. Akárhogy próbálom a páromat rávenni a szexre nem megy. Tegnap is kérdeztem tőle hogy felöltözzek e szexi ruciba de azt mondta hogy nem kell. :(:( Hát ez van. Neked viszont gratulálok és boldog babavárást!!!
2010. szept. 8. 08:57
 32/43 anonim ***** válasza:
08:57 Sorstársam...
2010. szept. 8. 09:19
 33/43 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! 8:57-es vagyok. Te is ebben a cipőben jársz??
2010. szept. 8. 09:35
 34/43 anonim ***** válasza:

gratula kedves kérdező, van görbéd? Vagy ha nincs mikor voltatok együtt, melyik napokon, hogy tudjuk mikor kezdeményezzük..

Kedves két utolsó, én is hasonló cipőben járok mint ti,, volt már olyan, hogy arra gondoltatok hogy van vkilye, azért nem akarja?

2010. szept. 8. 10:01
 35/43 anonim ***** válasza:

ma 09:19 vagyok.

08.25.10:51

08.25.11:13

08.28.10:28

08.31.15:30

09.07.15:16

09.07.20:42

Ezeket a hozzászólásokat mind Én írtam,nézzétek meg,nálunk sajnos nagyon-nagyon ritkák az együttlétek,a férjem miatt,neki elég bőven havi 1-2 alkalom.Teljesen el vagyok keseredve..

2010. szept. 8. 11:01
 36/43 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó előtti! 8:57-es vagyok! Ma jött meg a párom telefonszámlája rajta 45 db sms. Kicsit kiakadtam! Szóval igen megfordult a fejemben hogy van valakije! Különben kinek küldene 45 db smst????? ezek után már én sem nagyon akarom a babát. Ennyi smst nem tud kimagyarázni!!
2010. szept. 8. 12:07
 37/43 anonim ***** válasza:

Én tegnap voltam nődokinál, azt mondta kapjam el a párom mert éppen aktuális a dolog.

Hát gondolhatjátok... éppen nagyon fájt a feje, és nagyon szarul volt...

Én sem tudom már sokszor, hogy mit csináljak. Ő volt az, aki felvetette, hogy jó lenne már gyerek, és kezdjünk nek, de tenni nem sok mindent tesz a cél érdekében. :-(

2010. szept. 8. 12:29
 38/43 anonim ***** válasza:

hát lányok, nem tudom mit kellene csinálnunk..

Kedves 45 sms-es, még azért ne gondolj a legrosszabbra.. Bár én is gondoltam már rá, hogy lehet valakije és arra is, hogy nekem is félre kellene lépnem..

Egyébként "B" vagyok, így könnyebb lesz.

2010. szept. 8. 13:26
 39/43 A kérdező kommentje:

Szisztok Lányok! Köszönöm a gratulációkat, és sajnálom az előzőekben leírtakat. Nálunk akkor valóban nem annyira vészes a helyzet, mert azért ha meghozom a párom kedvét, nem áll ellen. Íme az utolsó görbém: [link]

Hátha segít.

2010. szept. 9. 08:00
 40/43 anonim ***** válasza:

mi volt az sms-ekkel, rákérdeztél?

B.

2010. szept. 10. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!