Hogy ne görcsöljek rajta? Már eléggé kétségbe vagyok esve.
Utsó vagyok!
Itt a fórumon olvastam mindkettőt!Megpróbálom be linkelni a kérdéseket! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Remélem sikerül meg nyitnod!!!
hát csajok, én is csatlakozom, mi sem szexelünk túl sűrűn, bár volt idő amikor azt gondoltam h a párom nem is akar igazán babát...azért nincs annyit velem, pedig nem, neki elég egy -két héten 1x.
Ti hángy évesek vagytok és a párotok?
Sziasztok! Én már pocakos vagyok de elolvastam minden írást és nem tudom szó nélkül hagyni! Nekünk 10 hónap után sikerült és nem lehet nem rágörcsölni! Nálunk igazából a szex mennyiségével nem is lett volna akkora gond, az volt a gáz hogy amikor a férjem akarta volna, tudtam hogy "esélytelen napok" szóval értitek. Párszor én is közöltem vele (mert nem bírtam ki) hogy "na most pozi az ovuteszt" úgyhogy... de akkor már ő is tudta mi a "tét" és nem lehetett nem érzékelni a nyomást.
Néha én is vettem sós ülőfürdőt, lelkileg is feldobott.
Abban a hónapban, amikor sikerült (más tanácsára) az első pozi ovu napon voltunk együtt, egyszerűen elcsábítottam és kikezdtem vele anélkül hogy tudta volna hogy pozi napom van. Előtte boroztunk, beszélgettünk, 1-2 pohárka épp elég hogy mindketten feloldódjatok. Jó a pezsgő is, mondtam neki ma ilyen kedvem van, igyunk a házasságra, igyunk a boldogságra bla-bla-bla. Majd 2 nap múlva megkérdeztem (az első nega napon) hogy egy ismétléshez lenne kedve? Komolyan mondom, teljesen más volt akkor úgy együtt lenni, tényleg fergeteges és feszültség mentes volt és meglett az eredménye! Csajok a siker érdekében vessetek be ti is egy kis ötletet! S próbáljátok kibírni hogy nem mutatjátok meg az ovutesztet mert akkor már aznap este mindketten görcsölni fogtok... Sok sikert mindenkinek!
nyugodj meg és szerintem a megoldás nálatok a lombik. Ha szeret a férjed, akkor belemegy és lemegy rólatok minden feszültség. Említsd meg neki, mert rá fog menni a kapcsolatotok.
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!