Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy ne görcsöljek rajta? Már...

Hogy ne görcsöljek rajta? Már eléggé kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Férjemmel 7 hónapja szeretnénk babát, mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek rajta. De nekem úgymond "muszáj". A férjemmel nagyon szeretjük egymást, mindketten akarjuk a babát, de ő nem igényli annyiszor a szexet, mint én (ez már a kapcsolat elején is így volt). Szóval ahhoz, hogy peteéréskor biztosan együtt legyünk nekem mindenképpen számolgatnom kell, mert különben lehet, hogy "spontán" lemaradnánk róla. Így viszont elkerülhetetlen egy minimális "görcsölés". Segítsetek, mit tanácsolnátok?
2010. aug. 25. 09:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
10:28 vagyok. Kedves Kérdező,köszönöm Neked,feldobtad a mai napom,végig hangosan hahotáztam,amokor elolvastam a cikket! Nagyon tetszett,és valóban így igaz,ahogy leírták! Mégegyszer nagyon köszönöm Neked,régen nevetettem már ilyen jót,efőleg ilyen témán.. És köszönöm a biztatást is,Én is minden jót kívánok Neked!!!
2010. aug. 31. 15:30
 22/43 A kérdező kommentje:
Igazán nincs mit! Bizony, nekem is nagyon jól jött a cikk. Kezdem magam a ciklus vége felé nagyon felparázni.
2010. aug. 31. 15:33
 23/43 anonim ***** válasza:
mi újság lányok? Mikorra nem várjátok? Nekem most volt pé-m, az utolsó pozi napon együtt is voltunk, rábeszéltem a páromat..
2010. szept. 7. 14:28
 24/43 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap pozi lett a tesztem. A terhességi. :) Még alig merem elhinni, Apa nagyon ügyes volt a múlt hónapban, meg is van az eredménye. :) Drukk mindenkinek, meg magamnak is, mert orvosnál még nem voltunk, de én tudom, hogy minden rendben lesz. :) Csak pozitívan. +++
2010. szept. 7. 14:57
 25/43 anonim ***** válasza:

15:30 vagyok.

Nagyon gratulálok Neked!

Hogy tudtad így ennyiszer "megerőszakolni"a párod,tippeket kérnénk ha lehet!Mi sajnos a havi 1-2 alkalmon nem tudunk túllépni..

2010. szept. 7. 15:16
 26/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szeretnék gratulálni!Annyira irigyellek most!Látod jól számoltál és be is jött!Így vissza gondolva ugye mégis volt értelme!Mostmár csak mi görcsölünk tovább nélküled!

Boldog baba várást és jó egészséget nektek!

2010. szept. 7. 16:07
 27/43 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Higgyétek el, nálatok is eljön ez. A múlt hónapban elég sok volt a hiszti meg a sírás, amiatt, hogy Apa nem akarta annyiszor. Rendesen rá is görcsöltem a témára, gondoltam is, hogy na most tutira nem jött össze, mert ennyire görcsöltem rajta. Aztán tegnap még fennt volt a hőm, hát csináltam egy tesztet. És láss csodát, pozitív lett. Még mindig alig hiszem el, és én a jól bevált parázó, most van megint min paráznom, van megint mit várnom. Lesz-e szívhangja, mikor lesz már szívhangja, ugye minden rendben lesz vele stb. S így utólag már Apa is belátja, hogy megérte a sok erőfeszítés, sőt... Most már húzza a száját, hogy a 12. hétig, azaz még 2 hónapig semmi szex. :) Hajrá csajok, ne adjátok fel, és fenébe a ne görcsölj rajta című dumával. Akarni kell azt a bébit, és jönni fog. :) Azért még írjatok, hogy mi van veletek.
2010. szept. 7. 16:47
 28/43 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy elvetettem azt a múlt hónapban, hogy én nem fogok könyörögni... Ismerem a párom "gyenge pontjait", és csak azért is kezdeményeztem az együttlétet a termékeny héten szinte minen nap. Mert gondoltam, ő is akarja a bébit, csak tenni nem akar érte... Hát akkor majd én teszek kettőnk helyett is. És hát, amikor már benne voltunk, akkor nem tiltakozott. :)
2010. szept. 7. 16:51
 29/43 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok neked! De ne haragudj, ez egyáltalán nem igaz hogy a 12-ik hétig nem lehet semmi szex. Igenis lehet, ha nem, azt a doki közli veled! Én is éltem nemi életet a férjemmel végig az első trimeszterben és semmi gond nem lett belőle. Persze ez a helyzet új és akaratlanul is bennetek lesz az óvatosság... Minden jót és boldog babavárást! Többieknek mielőbbi babásodást!
2010. szept. 7. 18:48
 30/43 anonim ***** válasza:
Akkor nálatok nem is volt igazán probléma a szexel,mint ahogy a kérdésedben kifejtetted.Nálunk kezdeményezhetek én,csinálhatok én bármit,ha ő nem akarja,akkor elutasít,bármit teszek..
2010. szept. 7. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!