Hogyhogy ne görcsöljek?
Úgy értem: azt, hogy kell? Mert egyrészt nem vagyok görcsös alkat, másrészt mondjak hogyan mondjam egy vágyamra, hogy nem fontos, ha az?
És miért van az, hogy rágörcsölő nők tucatja esik teherbe, én meg kapom a jóindulatú kritikát, hogy "pszichés meddőség".
A teherbeesés nem tudományos kérdés. Ezen az alapon már 16 gyerekem lehetne. Vagy több.
De nem is pszichés. A hisztérikus "úgy akarom, hogy összeroppantom" ismerősöm már a másodikat várja.
Kinek a kezében van ez a projekt? Kit kell feljelentenem? :)
Hat ami engem illet en sem tudtam 'nem ragorcsolni'. Tavaly volt egy vetelsem, letelt a varakozasi ido az iden januarban es azota gorcsosen akartam. Sokszor sirtam is amikor megjott, a munkahelyemen sem tudtam masra gondolni es egyszercsak megis pozitiv lett a teszt annak ellenere, hogy nem lazultam el meg nem tudtam egyszeruen kiverni a fejembol. En tenleg nagyon csodalom aki ezt megtudja csinalni es ennyire tud parancsolni a vagyainak. Elhiszem, hogy vannak ilyen emberek es le a kalappal elottuk. De nekem nem ment. Jo is lenne ha ennyire kontrol alatt tudnam tartani a vagyaimat. :)) Talan azt is eltudom kepzelni, hogy tobb eve probalkozo parok belefaradnak a sok csalodasba es feladjak, ekkor megszunik a gorcsos akaras de szerintem hosszu idonek kell eltelnie amig valaki ide eljut. A pszihes reszt azert szoktak megemliteni mert egyik fajta hormon mukodeset az agyad szabalyozza es allitolag azzal, hogy gorcsolsz gatolod ennek a hormonnak a normalis mukodeset, azert van az, hogy sokaknal az eddig normalis ciklus is felborul stb.. Persze ezt en is csak olvastam, itt ezen az oldalon egy valaszban. Lehet benne valami. De a lenyeg, hogy akkor is sikrulhet ha nagyon gorcsosen akarod csak annyi a hatranya az egesznek, hogy az eletet nem tudod annyira elvezni mint az aki nem gorcsol ra mert neked minden perc errol szol es nem tudsz annyira kikapcsolodni. Lehet butan fog most hangzani de amikor pozitiv lett a tesztem azt mondtam magamban, hogy vegre viszakaptam az eletem es a ferjem is visszakapta az ovet. :) Mert megszuntek a gorcsos mindennapok, az allandoan errol szollo gorcsos beszelgetesek es atvaltottak pozitiv izgalomba, hogy sikrult.
Hu bocsi most latom hosszu lettem.
nekem sem megy a nem akarás, ezerrel babát szeretnék, é stalán pont úgy tudom elengedni a "görcsöt" magamból, hogy engedem vágyakozni. mert különben folyamatosan magyarázhatom magamnak, hogy ne akard, csak sokkal rosszabb lesz...
arra a kérdésedre viszont, hogy kinek a kezében van ez a projekt két gondolatom is támadt. hogy nem projekt. tudom, hogy nem úgy érted, de amíg csak kiszalad, hogy "projekt", talán addig nem akar annyira jönni. a másik, hogy én Istenben hiszek, de teljesen mindegy, hogy minek nevezed, a lényeg, hogy ez sajnos NEM RAJTUNK MÚLIK. ezt el kell fogadni. nem tudsz senkit feljelenteni, de ha tudnál sem segítene. majd ha jön, akkor tudni fogod, hogy miért pont ő és miért pont akkor és talán el sem fogod tudni képzelni, hogy egy másik petesejt és egy másik sperma találkozásából valaki más lenne a kezedben. türelem, veled érzünk...
A projekt és a feljelentés vicc volt. Remélem az irónia sem akadálya a teherbeesésnek mert ha igen, akkor tényleg vállalom a meddőséget.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!