Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy ne görcsöljek...

Mit tegyek, hogy ne görcsöljek a baba dolgon?

Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot, hogy lehetne nem agyalni a baba dolgon, mert nekem egyszerüen nem megy.
2009. febr. 3. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el a pároddal egy hosszú hétvégére kettesben (ha pé idején van, az csak jó pont;-)). Ja, és keress magadnak valami olyan hobbit, ami eltereli a figyelmedet szerintem.
2009. febr. 3. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem megy ,mert vágysz a babára.Nem is akarsz nem agyalni rajta.Nő vagy.Ez természetes.

Külömben fogj neki valami kellemeset csinálni.Enyhe sport...nekem segített.

2009. febr. 3. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ezt még én sem tudtam kitalálni. Vannak napok amikor nem gondolok rá, de ez a kevesebb. A peteérés utáni időszak pedig nagyon hosszú. Főleg, hogy a környezetemben sok terhes van, így még ha akarom, sem tudok róla elefelejtkezni.
2009. febr. 3. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazatok van! Én is így vagyok. Vannak napok, amikor nem jut eszembe, vagy inkább csak kevesebbszer, hogy mennyire szeretnék babát. Sajnos sikertelenül. Már sok mindent kipróbáltunk, már csak az orvos van hátra. Bár gondolkodóba estem, hogy lehet a sors akarja így. Nem is tudom. Kicsit minden új hónapban feladom a reményt, de a hónap második felében újra kezd feléledni bennem. Pedig tudom, hogy úgy sem jön össze. Körülöttem is sok a kismama. Mikor látom a gömböjödő pocakjukat elszorul a lelkem. Na nem azért mert bántana, hogy nekik sikerült, hanem azért mert nekünk a férjemmel nem!

De azért sok sikert mindenkinek! Judit

2009. febr. 3. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet nem rá gondolni, ha készülsz a babára! Ami nekem segített: baráti összejövetelek, illetve találtam egy nagyon jó krimit, amit nem tudok letenni, azóta kevesebbet foglalkozom magammal.
2009. febr. 3. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szióka!

Persze,hogy nem lehet NEM agyalni raja,de probálj meg!

Mi a párommal 1 évből ugy 7 hónapot probálkoztunk élesben,mert közben elütötte őt az autó,igy leálltunk vele anyagi okok miatt.

A mikor helyre jött a párom elmentünk tengerre(orvos tanácsára)juliusban és augusztus 18-án volt meg utoljára!

Probáljatok meg ti is egymásra koncentrálni,szeressétek egymást!Egyszer csak majd jön a kismanó!

Sok sikert!!!

2009. febr. 3. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem az oldotta meg a dolgot, hogy az orvos azt mondta, kb 6 hónapon belül hozzuk össze, kezeléssel. Így ebben a hónapban (és amíg a kezelés nem ér véget) nem is gondolok rá, mert nincs értelme. De amíg nem tudtam, hogy baj van, én sem tudtam másra gondolni. Görcsöltem rajta de nagyon... de nekem nem amiatt nem sikerült, hanem mert hormonzavarom van!
2009. febr. 3. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz, én is tudom. Nekem missed abom volt, még kezelés alatt állok, nem próbálkozhatunk, de egész nap ezen agyalok, és már magamnak is idegesítő vagyok. Olyan jó, mikor pár napra egyetem, vizsgák, munka miatt el tudom terelni a gondolataimat! A hobbi se biztos segít. Én beleöltem magam a munkába.
2009. febr. 3. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szerintem se lehet megfelejtkezni róla. Hisz ez minden vágyunk. Mi több mint egy éve próbálkozunk. És sokan mondták ne görcsöljek rajta. Első időben ment is. Úgy terveztük mire befejezem a doktorátusomat már nagy lesz a pocak. Hát azt már 4 hónapja befejeztem. Most új a munkahelyem új helyen élek újak az emberek és mégse megy. Ha a melóba egy perc szabadidőm van már görbéket böngészek meg az új kérdéseket.(Sajnos pár hónapja még közbejött hogy endometriózisom lett, ez még nehezít és így még jobban görcsölök, mert ha sokáig próbálkozunk kiújulhat és meddővé tehet).

Ebben a hónapban megfogadtam peteérésig hőmérő aztán se oldal, se mérés se semmi. Itt vagyok:) 6 napja múlt el a peteérésem de itt vagyok. Annyit sikerült lefaragnom, hogy ovu tesztet most nem vettem.:)

De nem hiszem hogy a baba azért ne jöjjön mert görcsölünk.

Nagyon nagy drukk mindenkinek aki babócát szeretne...

2009. febr. 3. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem segített a Karácsonyi készülődés, pakolászás, sütés, takarítás. Mellette be akartam bizonyítani, hogy milyen frankó alakra teszek szert január 1-jéig! Így minden nap Rubint R. DVD-re edzettem, 60 percet.

Fogalmam sincs, mikor volt PÉ, mert nem éreztem a jeleit, nyálkám sem volt! Egyébként is, hol megjött, hol nem az elmúlt évben, mióta nem szedem a fogigátlót.

Január első hetében már pozitív lett a teszt! :)

Sok sikert, és szuperjó hobbikat, bulikat, munkákat, nyelvtanfolyamot, fogyókúrákat és babaáldást mindenkinek,

8 hetes kismama

2009. febr. 3. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!