Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberre a...

Ki nem várja decemberre a menstruációját? Várok, teszteket, tüneteket, mindent. Én december 9. re nemvárom

Figyelt kérdés

2018. nov. 28. 11:20
 51/91 anonim ***** válasza:
Én ebben a ciklusban több olyan dolgot is tapasztaltam, amit eddig nem. Az első a kifejezett szúró érzés jobb oldalon, amikor úgy mozdulok. Ilyen eddig nem volt. A másik, ma volt egy olyan, hogy álltam, és olyan érzésem volt, mint amikor megjön, és úgy komolyabban elkezdek vérezni. Szaladtam is a legközelebbi wcre, de semmi nem volt, azóta sem. Eddig ilyenek nem voltak, remélem, hogy nem csak újabb tételek a "PMS hülyeségek" listán.
2018. dec. 5. 22:58
 52/91 anonim ***** válasza:
Ja, megint a hármas voltam. :D
2018. dec. 5. 22:58
 53/91 A kérdező kommentje:
Kedves első én ma reggel csináltam tesztet negatív lett, vasárnap kellene megjonnie már csak aznap tesztelek..
2018. dec. 6. 07:47
 54/91 anonim ***** válasza:
Akkor még korai volt, ez nem jelent semmit nyugodj meg❤️
2018. dec. 6. 08:05
 55/91 anonim ***** válasza:
Nekem a mai predictor nega sajnos, holnapra nem várom. #3
2018. dec. 6. 09:11
 56/91 A kérdező kommentje:
Melyik a legjobb teszt amúgy? :)
2018. dec. 6. 09:20
 57/91 anonim ***** válasza:

Nekem Predictor 8. dpo-n látszott, One Step tegnap először, 13. dpo-n éppen, hogy látszott valami. Talán azért mertem rá azt mondani, hogy nem negatív, mert a PE pozi volt.

Előző terhessegemnél 1x teszteltem, akkor egyszerre egy PE és xepil volt az alany, ott előbbinél leugrott a csík, utóbbi épp halvány volt.

2018. dec. 6. 09:52
 58/91 anonim ***** válasza:
Én Pepinot használok mindig, 10es teszt
2018. dec. 6. 10:05
 59/91 anonim ***** válasza:
25 ösz vagyok. Nekem is erős hasszúrka. 5. Dpo óta folyamat érzem. Szombatra nem várom. Tegnap 10 es tesztel szellemcsíkosat teszteltem :( Azért még reménykedem. Mindenkinek megy a drukk 😊
2018. dec. 6. 11:27
 60/91 A kérdező kommentje:
Itt az én szellemcsikos tesztem :( [link]
2018. dec. 6. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!