Monih20 kérdése:
1 hete kesik a mensesem, december 11-en volt az utolso elso napja. Tegnap csinaltam egy expect tesztet ami idon tul lett pozitiv, ma egy xepilt csinaltam de az negativ. Mindig rendszeresen jott meg,28-30 napra. Jart mar valaki hasonlokepp?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 18:06
1/6 anonim válasza:
Időn túl mutatkozó értéket nem lehet figyelembe venni.
Persze van olyan, akinek időn túl lett csak pozitív és mégis terhes volt, de olyan is, aki meg nem.
Illetve 1 hét késésnél azért már bármilyen tesztnek szinte ki kéne mutatnia a terhességet, időn belül.
2-3 nap múlva csinálj még egy tesztet. Ha negatív, akkor nem vagy terhes.
2/6 anonim válasza:
Nekem a 16.-on napon lett pozitív, mert késői peteérésből fogant.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, en is abban remenykedem, hogy kesoi peteeresnel tortenhetett valami :)
2018. jan. 14. 18:17
4/6 anonim válasza:
Nekem volt egy idöntuli pozitív tesztem (gabriel) előtte negativ volt mindig soha nem volt rajta második csík három nap mulva már halvány pozitív tesztjeim voltak idon belul... én szorítok!!!!
5/6 anonim válasza:
Nekem is idontul jott ki nagyon halvany, es baba volt..
6/6 A kérdező kommentje:
Es neked utana negativak lettek a tesztek? Mert nekem sajnos igen :(
2018. jan. 15. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!