Ki nem várja decemberre a menstruációját? Várok, teszteket, tüneteket, mindent. Én december 9. re nemvárom
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 11:20
1/91 anonim válasza:
Én dec. 5re nem várom, most van az első hónap, hogy volt spontán pé-m, remélem elkaptuk 😜
2/91 A kérdező kommentje:
Szurkolok nagyon neked, majd írj ha teszteltél
2018. nov. 28. 12:15
3/91 anonim válasza:
Szia! Én hetedikére nem várom. Szép karácsonyi ajándék lenne, lassan másfél éve próbálkozunk. :) Nekem harmadik napja érdekesen szurkál a hasam, de próbálok nem fordítani rá túl nagy figyelmet, sajnos semmi jóra nem számítok. De azért hátha. :)
4/91 A kérdező kommentje:
Hátha össze jön neked is mikor tesztelsz?
2018. nov. 28. 13:10
5/91 anonim válasza:
Szerintem majd hetedikén reggel ellövök egyet, de nem akarok hamarabb tesztelni, mert volt már egyszer kémiai. :(
6/91 anonim válasza:
Kérdező, veled mi újság? 1.voltam
7/91 anonim válasza:
Sziasztok csajok!
Én vasárnapra nem várom, három tesztet ellőttem már, hülye türelmetlen vagyok. Kis hasszurkán és enyhe mellfájdalmon kívül semmi jel. De ez premens tünet is lehet.
Első próbálkozós hónap.
8/91 anonim válasza:
Én december 5.-re nem várom, második hónap élesben, első ovuteszttel követett ciklus. Második babát szeretnénk.
9/91 anonim válasza:
December 16. Második hónap, harmadik gyerkőc lenne😊
Jövök veletek!
10/91 anonim válasza:
Èn 12.re nem vàrom,remèlem az mèg belefèr :) 3.pròbàlkozòs hònapunk ès első baba lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!