Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberre a...

Ki nem várja decemberre a menstruációját? Várok, teszteket, tüneteket, mindent. Én december 9. re nemvárom

Figyelt kérdés

2018. nov. 28. 11:20
 21/91 anonim válasza:
Sziasztok.Én 2.-ára nem várom :)kicsi has szúrka.De én mensi elött minden lehetséges tünetet produkálok.1 éve próbálkozunk.Mindenkinek sok sikert :)
2018. nov. 30. 15:42
 22/91 anonim ***** válasza:
Szia! 10-re nem várom . Ez a 3-ik clostis hónap, 3-ik babánkat szeretnénk. De jelenleg semmi tünetem nincs. Utána szünet.
2018. dec. 1. 11:09
 23/91 anonim ***** válasza:
Szia. Én 11-re nem várom. Ha nem jön össze, akkor következő mensitol clostyt kezdek. 3.baba
2018. dec. 1. 11:37
 24/91 anonim ***** válasza:
Sziasztok!ÉN 8.ára nem várom. 25. -én volt pé-m. Ma előttem egy tesztet negatív. Hetfőn ujra tesztelek, mert van itthon vagy 10 tesztem es úgysem birom kivárni. :) 2 éves lesz a fiam és augusztusban volt egy terhességmegszakításom(beteg baba 13. Hét) :(. Drukkolok mindenkinek. :)
2018. dec. 1. 23:12
 25/91 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem hogy tegnap óta van hasszúrka,derék fájás, majdnem megjön érzés. Ezt mensi elott 1 nappal szoktam produkálni. Nem tudom jelenthet e valamit!?
2018. dec. 1. 23:20
 26/91 anonim ***** válasza:
"22"-es vagyok. A múlt hóban én produkáltam mindenféle tünetet amiket itt leírsz de semmi nem lett belőle . De akár terhességet is jelenthet. Biztos a 25i ovud?
2018. dec. 2. 07:26
 27/91 anonim ***** válasza:
25 ös vagyok! Igen tuti. Mindig megérzem, és a naptáras modszer is jól működik. Rendszeres 32 napos a ciklusom. Reggelre megint mellfeszülés. Sajnos már nagyon beleéltem magam szóval simán lehet hogy beképzelem..
2018. dec. 2. 09:16
 28/91 anonim ***** válasza:
22"-es vagyok,25"válaszoló, meddig szoktad érezni az ovus fájdalmat? Arra lennék kiváncsi akkor is elmúlik az ovus fájdalom ha nemreped meg a tüsző?
2018. dec. 2. 12:29
 29/91 anonim ***** válasza:
Előtte 2 napig hasszúrka, aztán harmadik napon egyik oldalt erősebb szurkálások, hányinger, puffadás és magas hő. Ez rendszeresen elmúlik a 4. Napra.
2018. dec. 2. 12:32
 30/91 anonim ***** válasza:
21.-es, te mára nem vártad. Mizujs? :)
2018. dec. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!