Ki nem várja decemberre a menstruációját? Várok, teszteket, tüneteket, mindent. Én december 9. re nemvárom
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 11:20
11/91 A kérdező kommentje:
Kedves első, köszönöm kérdésed én december 9.re nemvárom, december 6.an csinálok tesztet mert akkor leszek együtt a férjemmel 7 éve és jó meglepi lenne, 2.babat szeretnénk, van egy 2,5 éves fiam
2018. nov. 28. 21:12
12/91 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szorítok, aki hamarabb tesztel az nem hülye csak kíváncsi :)
2018. nov. 28. 21:14
13/91 anonim válasza:
8#-as vagyok. Ma van 6. dpo, 22-én volt PÉ, egész nap kisebb/nagyobb megszakításokkal apró alhasi görcseim vannak 2-3 percre. Nem emlékszem ilyesmire a korábbi ciklusokból. Lehet beágyazódási kezdés? 🤔
14/91 anonim válasza:
Sziasztok! Én december 4-ére nem várom. Néha picit szúrkál a hasam, fájdogálnak a melleim. 3. Baba lenne.
2 hónapja pozitívat teszteltem, sajnos, nem maradt meg. Az egyetlen jó dolog, hogy magamtól teljesen ki is tisztultam, nem kellett művi úton befejezni a terhességet. Jó lenne, ha ezúttal boldogabban alakulna a történetünk.
15/91 anonim válasza:
Mi is most voltunk 7évesek a párommal 😃😃😃, nagyon drukkolok neked Kérdező, kérlek írj mindenképp, hogy alakult a dolog. Szívből kívánok minden jót, és sok sikert❤️. 1.voltam
16/91 anonim válasza:
És persze minden hozzászóló leendő kismaminak❤️(mert sikerülni fog), sok sikert. 1.vltam
17/91 A kérdező kommentje:
Én is szorítok mindenkinek, teszt eredményeket írjátok meg majd :)
2018. nov. 29. 07:29
18/91 anonim válasza:
Mi hat éve vagyunk együtt, és első baba lenne. Én is szurkolok mindenkinek! :) 3-as voltam.
19/91 anonim válasza:
Én december 9-10-ére nemvárom, december 10-én töltöm a 27. szülinapom és pont Barcelona-ba leszünk aznap. :)
Remélem szülinapi ajándéknak egy pozitív teszt összejön. :) A legutóbbi mensim késett 3 napot, ami lehetett kémiai miatt is, mert az én ciklusom az olyan pontos, hogy csak na.
Kívánom a legjobbakat mindenkinek!!! :)
20/91 anonim válasza:
Sziasztok ! 3 ikara nem varom ! De semmi tunet nincs ! Most megfogadtam nem is tesztelek csak ha kesik ! Volt spontan vetelesem , jo volna ha most megmaradna ! Drukk mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!