Barátommal december 26-án voltunk együtt utoljára, és január 9-én kellett volna megjönni a menszeszemnek, de nem jött még meg. Csináltam múlt hét csütörtökon egy tesztet és negatív lett. Csináljak a héten mégegyet?
Ha 9-én kellett volna megjönnie, akkor pont 26 volt a lehető legtermékenyebb napod, amikor legnagyobb az esély terhességre.
De, ha akkor teherbe estél volna, a tesztnek már rég mutatnia kéne, ha mindent jól csináltál.
Szerintem is fordulj orvoshoz. Ha más nem, megnyugtat, hogy nincs baba és akkor legalább a stressz miatt nem fog késni.
Nem jó ilyennel játszani. Így már kár pazarolni az óvszert. Nyugodtan nézz szét kicsit a Terhességmegszakítás rovatban, el fog tőle menni a kedved.
Na de a kérdésre válaszolva:
Először is csinálj még egy tesztet. Ha az is negatív akkor irány az orvos, nehogy valami betegség álljon a háttérben. Persze lehet, hogy egyszerűen csak kimarad például stressz miatt, de jobb ha biztosra tudod, hogy mi a gond.
Ha pedig terhes vagy, akkor gondolkozz el, hogy hogyan tovább és utána menj orvoshoz.
Szerintem csinálj, lehetőség szerint valami érzékeny típussal. Pl. Facelle (Rossmann saját márka, az az egyik legjobb.)
Nekem 5. nap késés után lett halvány pozitív először.
"Tudom meggondolatlan."
Mindent a barátodra fogni nem szép dolog neked is van elvileg szád amit tudnál használni,hogy ki mond mit akarsz nem mondtad ki viseled a következményeit anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!