Tudnátok nekem segíteni? A párommal most decemberben szeretnénk elkezdeni próbálkozni a babával. Normál 28 napos ciklusaim vannak, és december 9. -én fog megjönni, vélhetően utoljára :-)
Ha 28 naposak a ciklusaid, akkor 22én leszel a 14. napodon, akkor lesz elvileg ovud. Előtte is, utána is csináljátok, akkor is lehet.
Amit nem felejts el, hogy a spermáknak is idő kell, hogy megérjenek, így 2-3 naponta legyetek együtt!
Sok sikert!
ha 9-én jön meg,akkor az a ciklusod első napja.onnantól a 9.napon már elkezdhettek két naponta próbálkozni,úgy elég sok az esély,hogy lesz élő sperma már odabent,amikor peteérésed lesz.amúgy igen,nálad pontosan a ciklusod közepén lesz peteérés!
Sok sikert a babához!
Köszi a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok :-) Sajnos csak 20.-án tudunk először próbálkozni, mert addig nem találkozunk, de remélem akkor az még jó lesz? Szerintetek folsavat érdemes már most szedni, vagy valamilyen vitamint? Drukkoljatok :-D Majd úgyis írok, ha van valami fejlemény vagy, segítség kell, mert nagyon kezdő vagyok ebben a témában :-)
Nálatok van már baba, vagy próbálkoztok?
2. vagyok.
Nem vagytok elkésve, ha 20.án szexeltek :)
Nekünk már van 2 fiunk, agyalunk a 3.on.
Szedhetsz terhesvitamint, nem vesztesz vele semmit. Folsavat is szedhetsz. Semmi más teendőd nincs, mint élvezd a párod társaságát, ha találkoztok!
Külföldön dolgozik, hogy csak 20.án tudtok találkozni?
Azt hiszem igazad van.:-) Igen, külföldön dolgozik, már lassan három hónapja nem találkoztunk, úgyhogy azzal nem lesz gond, hogy élvezzük egymás társaságát. :-)
Mennyi idősek a fiaid? Gratulálok hozzájuk. :-) Nektek mennyi idő után sikerültek a fiúk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!