A barátnőmnek december 23-29ig meg volt.31-én és január 15-én együtt voltunk. Tegnap előtt kellett volna neki megjönni de semmi előjelét nem érezi?
Két napja késik neki.Eddig mindig pontos volt.Megszakítással "védekeztünk."Mennyi az esélye hogy terhes?A szülei mit tehetnek velünk és a babával?
Normális válaszokat.Köszi!!!
Először is teszteljen.
Aztán meg: jó esély van a babára, a megszakítás ugyanis nem védekezés. (Én nem tudpom, minek szexel, aki még védekezni se tud. :( ) Ha egy évid védekezés nélkül szexeltek, 80% az esély a babára. Ha megszakítással, akkor meg 35%, elég magas!
Hogy a szülők mit tehetnek, az attól függ, hogy hány évesek vagytok.
A megszakítás nem védekezés. A terhességnek nem sok az esélye, de azért előfordulhat, hiszen ha nem félidőben volt peteérése, vagy spontán peteérése volt, akkor a 23. napon is összejöhet a baba. Reméljük nem jött össze, de legközelebb ha nem akartok babát védekezzetek rendesen.
Ha valóban terhes, akkor a baba sorsáról csak ti döntötök, a szülők csak rá, vagy lebeszélni beszélhetnek titeket, mást nem tudnak csinálni.
A 15-i együttlétből lehet baba. Csináljon egy tesztet és megtudja.
Mennyi idős a barátnőd, hogy a szülei beleszólhatnának a dologba? 18 alatt van?
Akkor büntetőjogi következménye nem lesz a dolognak. Jogilag mindketten elég idősek vagytok a szexhez.
De csak jogilag. :(
Én csak azt a szerencsétlen babát sajnálom, akinek a szülei ennyire felelőtlenek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!