December 18. -án volt utoljára menszeszem és 30 naposak a ciklusaim. Mikor legyünk együtt, ha babát szeretnénk?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 12:41
1/10 anonim válasza:
Akkor kb. január 3-4 lehet ovud. Úgyhogy ma mindenképp legyetek együtt.
4/10 Macimanó82 válasza:
Szia .Nekem december 17 volt meg 29 naposak a ciklusaim és 31-1 volt pém én már túl vagyok rajta attól függ mikor van péd. nem vezetsz még hőt? ha nem akkor ajánlom a ciklus.hu nagyon jó és valamennyire sőt nagyon segít belőni utólag mikor van péd
5/10 anonim válasza:
Pont egyszerre működünk:D
Én vasárnap voltam együtt a párommal, meg ma mindenképpen összebújunk:D
Keddet kihagytuk:( bízom benne, hogy nem nagy baj!
Remélem ebben a hónapban mindketten babásodunk :)
Sok sikert!!!!
6/10 anonim válasza:
hehe mi is vasárnap bújtunk össze, meg ma is, dec 23án volt meg 24naposak a ciklusaim, elvileg 2án volt ovum de én ma nagyon nagyon érzem h ma van. ugyhogy apára fel:D
7/10 anonim válasza:
fel volt tegnap is, meg ma is fel lesz apára mászva;D
Amúgy én sem érzem a peteérést, sosincs ilyen tojásfehérjés izém:S De a barátnőmnek sem volt mégis terhes lett:P
Majd írjatok, hogy sikerült e valakinek ebben a hónapban:)
Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
Ez az ősrégi kérdés miért lett most kiemelve? :)
9/10 anonim válasza:
:D Ez miért kellett kiemelni? Egyébként sikerült a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!