A barátnőmnek december 23-29ig meg volt.31-én és január 15-én együtt voltunk. Tegnap előtt kellett volna neki megjönni de semmi előjelét nem érezi?
Figyelt kérdés
Két napja késik neki.Eddig mindig pontos volt.Megszakítással "védekeztünk."Mennyi az esélye hogy terhes?A szülei mit tehetnek velünk és a babával?
Normális válaszokat.Köszi!!!
2011. jan. 23. 13:32
11/15 A kérdező kommentje:
Tudnák abortuszra kényszeríteni?
2011. jan. 23. 18:19
12/15 anonim válasza:
Nem, nem tudnák. Ez az ő teste, ilyen beavatkozásra senki nem kényszerítheti őt fizikailag. Lelkileg igen, hiszen ha rábeszélik, akkor már az ő döntése az abortusz. mindenesetre teszt, szerintem nem terhes, ennyi idős korban még nem feltétlenül állt be a ciklusa, akár egy hét késés is előfordulhat.
13/15 anonim válasza:
A babát akkor tartanám szerencsétlennek, ha elvetetnétek. Örülök, hogy ha baba, akkor úgy döntenétek, hogy megtartjátok. :) A szülők nem tudnak titeket abortuszra kényszeríteni, ez jogilag ki van zárva.
14/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Nem értem miért írjátok, hogy 16 évesen még nem rendszeres a ciklusa...én 16 évesen órát igazíthattam volna hozzá, 12 éves korom óta volt meg, és csak az első 2 menses jött furin, a többi mind "tökéletes" volt...ja és csak 18 évesen kezdtem el tabit szedni...tabi után is 2. hónaptól visszaállt...
Védekezzetek, sajna lehet terhes...(azért sajna, mert még fiatal)
25/lány/18 hetes kismami
15/15 anonim válasza:
hát ne haragudj, akkor te vagy a szerencsés, nekem 22 éves koromra állt be, és egy csomó ismimnek is a húszas éveire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!