A december eleji sperma vizsgálat eredménye nagyon rossz lett (nulla) azóta FER 14-et szedett a párom. Most a 34. napon vagyok. Általában a 29. napon szokott megjönni. Szerintetek van remény? Merjek tesztelni?
hát szerintem próbálj tesztelni. Sok jót hallottam róla.
Persze lehet a feszültség miatt nem jön meg, de az is lehet, hogy ott a várva várt baba, csak még nincs elég hcg, akkor még várj 1 hetet és újra próbáld ha addig sem jön meg. Van valami tüneted? Én is a 34-napon vagyok, nekem még negatív, de mindig késői pém szokott lenni. Majd 1 hét múlva ha addig semmi.Drukkolok!
Elvileg már kimutatná a teszt, ha baba van. Én mindenesetre drukkolok.
Nálunk is rossz volt a férjem eredménye 10 millió/ml, 75%-ban károsodott spermiumok, sok alig mozgó-amire közölték, hogy lombikos alapanyagnak még elmegy...na ezt nem akartuk.
A három hónap Fer 14 szedést követően már 30 millió/ml és 80%-ban normál morfológiájú és jó mozgású spermái lettek.
Nagyon jó ez a szer! Ha mégsem segít az első kúra 2-3 hónap múlva még meg lehet ismételni, mi is ezt csináltuk volna, ha nem jön össze.
Nekünk az első kúrát követő hónapban össze is jött a babó. (Nekem is volt problémám, addigra ezt is rendbeszedtük: PCOS.)
Az én páromnak clostit írt a doki,(10m/ml moti.30%. volt az eredménye) + szedi az E-vitamint +C-vitamin + Maca Vibe-t.
Ebben a hónapban jár le 3hónap és kiderül javult-e a dolog. Sajnos még csíkos bizonyíték nincs,de reménykedünk. Tesztelj! Szurkolok!
A doki mit mondott????
:(((
Nekünk jövőhéten kell vissza menni ,megnézik javult-e a spermakép.Időpontot még nem kértünk.
Mit mondanak??? Annyira sajnálom. Reméljük van rá gyógymód!
Szurkolok nektek nagyon!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!