Ki nem várja decemberre a menstruációját? Várok, teszteket, tüneteket, mindent. Én december 9. re nemvárom
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 11:20
31/91 A kérdező kommentje:
Sziasztok kivel mi újság van? Vannak teszt eredmények? Kedves első veled mi a helyzet?
2018. dec. 3. 13:35
32/91 anonim válasza:
Én a 8. válaszoló vagyok, szerda-csütörtökre nem várom, tegnap, tegnapelőtt már halvány pozitív tesztjeim voltak. Holnap tesztelek újra, hátha erősödik, mert ilyen korán még bármi lehet...
33/91 A kérdező kommentje:
Na szuper, halkan gratulálok :)
2018. dec. 3. 18:26
34/91 anonim válasza:
Hármas vagyok: én is gratulálok halkan! Én péntekre nem várom, de megint nem bírtam magammal, mai teszt nega. Azért parázok, mert antibiotikumot kell szednem (hurrá, miért ne pont most...), és pénteken megyek vissza az orvoshoz. Addigra már jó enne tudni, hogy mi a helyzet, hogy tudjak szólni neki, hogy ne írjon még egy kúrát.
35/91 anonim válasza:
Sziasztok!
8-as vagyok, nekem még csak ma van ovu :D szóval csak ovu teszttel szolgálhatok, de drukkolok mindenkinek, és halk gratu a halvány teszteseknek ;)
36/91 A kérdező kommentje:
Sziasztok én nem bírtam ki teszteltem ma clear blue terhességi tesztel de nagyon halvány pozitív lehet hogy csak szellemcsik.. Valakinek van a tesztel tapasztalata?
2018. dec. 4. 12:23
37/91 anonim válasza:
Kérdező halk gratuláció. 😊
25 ös vagyok. Megnézitek az én 10. Dpos tesztemet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
38/91 A kérdező kommentje:
Halványan de ott van halkan gratulálok :)
2018. dec. 4. 13:24
40/91 anonim válasza:
Kérdező, a CB szerintem nem szokott tévedni.
Nekem ilyen lett a teszt tegnap, 11. dpo, délután:
8. válaszoló vagyok.
Kedves 25-ös teszttel tesztelő. Szerintem ebben simán van valami. 🤞🏻😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!