Hogyan lehet ez? Baratommal szeretkezes kozben kiszakadt az ovszer
Szia!
Remélem sikerül megoldanod a problémádat! Szerintem is állj oda anyukád elé, és úgy menj az orvoshoz, ne egyedül. Majd írd meg, mi történt.
sajnos az sem egyszerű, ha megszülöd és örökbe adod valakinek...
talán mégis az lesz a legjobb, ha szépen megbeszéled ezt akár a nagyiddal és elmész orvoshoz! De orvoshoz mindenképp menj el!
Én is ellenzem az abortuszt, de ilyen körülmények között sajnos el kell hogy fogadjam. Szerintem egy 15 éves lánynak nem nagyon van más választása. Ha orvoshoz mentél, és mondod hogy nem szeretnéd megtartani, utána egy bizottság elbeszélget veled. Nem fognak lebeszélni az abortuszról, de sajnos ez is hozzátartozik az egészhez...
Ha ők is rámondják az áment, akkor jöhet az abortusz- kórházba befekszel reggel és estefelé már mehetsz is haza. Utána jó volna, hogyha valaki segítene feldolgozni ezt az egészet. Ha anyukádra nem számíthatsz, akkor bárki, aki felnőtt nő és végighallgat, tanácsot ad, hogy hogyan legyen tovább, hiszen ez óriási trauma.
Sok erőt kívánok neked ehhez a lépéshez!
és még valamit elfelejtettem írni: minél hamarabb fordulj orvoshoz, hiszen az abortuszt a 12.hétig engedélyezik csak!
Most lehetsz kb. a 6.hétben-az eljárás, az abortusz kérelmezése, majd a bizottságnál való elbeszélgetés nem egyik napról a másikra történik, így arra kérlek, hogy tényleg minél hamarabb kérd felnőtt segítségét!
Barátnőd anyukája nem tud ebben segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!