Februárban veszítettem el a szüzességem a barátommal, összesen 4szer szeretkeztünk mindig használtunk óvszert, és a barátom szeretkezés után ellenőrizte és rendben volt. Lehet mégis, hogy terhes vagyok?
Szia!
Igen, a nemi élet bezavarhat a menstruációban. Nyugodj meg, ha minden rendben volt, nem került beléd se sperma, se előváladék kizárt hogy terhes legyél. Pláne ha megnéztétek, és mindent rendben találtatok. Sok dolog miatt késhet ám. Alapból izgul ilyenkor az ember. Nem tudom milyen kapcsolatban vagytok anyukáddal, de szerintem beszéld meg vele. Elvégre kivel beszélje meg az ilyesmit egy lány, ha nem az anyukájával? A nőgyógyásztól pedig ne félj, ki lehet bírni. Én 5 éve menstruálok és nekem se pontos mindig.Ha minden úgy történt ahogy leírtad, kizárt hogy terhes legyél. Remélem segítettem.
szia!
ha védekeztetek , és mindig rendben volt az óvszer, kevés az esélye hogy terhes lettél.főleg h a sokszor szokott késni.de ha nyugtalan vagy , vegyél egy terhességi tesztet, és onnan egyből megtudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!