Lehetséges hogy terhes vagyok? Szeretkeztünk a pärommal(egymäsnak estünk,éS nem gondolkoztunk->soha nem volt ilyen), és a menszim normäisan is rä pär napra kellett megjönnie(szeretkezés utän 2-3 nappal)..
Szia!
Nem mondom hogy előbb kellett volna gondolkodni, ilyen előfordul:)
Ha rendesen megjött, pláne erősebben, semmiképp nem lehet baba a dologban. De a legbiztosabb, ha csinálsz egy tesztet. HA az negatív, akkor valószínűleg csak valami kisebb gyulladásról van szó a szervezetedben, az éhség attól is lehet. Ha meg voltál/vagy fázva, az pedig a cigire:)
Nyugi, csinálj tesztet:)
Ha csak ez az egy alkalom volt ilyen "meggondolatlan",akkor szerintem nem sok esély van a babára..nem kell aggódnod
szerintem
Szerintem csak bekepzeled, hogy nem kivanod a cigit, a mensid erosebb volt...stb. mert annyira felsz, hogy terhes vagy! Ha megjott a mensid is, akkor nem vagy terhes. Persze tudom, hogy valaki akkor is menstrual amikor terhes, de nem az a normalis.
Csinalj tesztet, es akkor megnyugszol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!