Hogyan lehet ez? Baratommal szeretkezes kozben kiszakadt az ovszer
Szia az én anyukám ugyanígy járt velem 27 évvel ezelőtt.
Minél előbb szólj az anyukádnak, meg a barátodnak, és nagyon alaposan gondolt át, mert egy baba az egész életedet megváltoztatja, sulis terveidet, meg mindent!
Minden jót kívánok neked!
Vegyél hidegvizes fürdőket, szerintem ha sikerül összehoznod egy felfázást, simán elmegy a következő menstruval..
De én még a helyedben bevennék egy két 72 órásat..
NEHOGY MEGFOGADD EZT A BUTA TANACSOT!!!
A spontan veteles veszelyesebb mint a muvi veteles. Raadasul igyis ugyis meg kell mondanod a szuleidnek.
De azt nem értem, hogy ha a pasid elmegy, akkor miért kell továbbra is kefélni a gumival?
Nem kellett volna egy gumicsere??
Azt meg nem tudom elhinni, hogy kiszakadt és nem vette észre mielőtt elélvezett..
Eleve ki szokták venni élvezéskor még ha gumi is van rajta..
Vagy akkor inkább tettél volna fel kúpot is...
ma 22:59
Az a terhesség előrehaladottságától is függ!
Egy két hetes terhesség spontán vetélése abszolút nem veszélyesebb egy erősebb menstruációnál!!!
Mellesleg ha orvoshoz is mész szerintem az is gyógyszerrel fogja elhajtani, nem fog belédnyúlni emiatt!!
De szerintem orvos nélkül is beszerezheted azt a tablettát..
Pár ezer forint..
Később leírom majd a tabletta nevét is, mert a párom tudja..
Mi már használtunk ilyet..
55%-os ne dumálj már itt baromságokat egy 15 éves gyereknek.
- Magyarországon nincs tablettás vetélés, ha lenne se lehetne csak úgy megvenni a teblettát.
- még 72 órás bevétele nagyon veszélyes nehogy megtedd
- és ne reménykedj vetélésben, beszélj a szüleiddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!