Hogyan lehet ez? Baratommal szeretkezes kozben kiszakadt az ovszer
Menjel orvoshoz az legyen.
Baratnom is terhes maradt hiaba vette be a 72 oarasat.
Bekaptad a legyet. Bárhogy döntesz, gratulálok!
Menj mielőbb orvoshoz, ő megállapítja a terhességet, aztán a családoddal együtt eldöntitek, hogy merre tovább.
ez bizony baba...későn vetted be az esemény utánit :( még ha 24 órán belül veszed be akkor sem 100%-os a védelem, hát még 61 óránál :( minél később veszed be, annál inkább nincs hatása...beszélj a szüleiddel azt tanácsolom, és gondolkodj el, mi lehetne a baba sorsa. az abortuszt nem tanácsolom, később akár meddő is lehetsz, és sohasem lehet többet saját gyereket. Esetleg megtartod, vagy örökbeadhatod.
Azért írom ezt neked, mert ugyanígy jártam én is. Igaz én 19 évesen, most 20 éves vagyok, és itt alszik mellettem a pici babám. Egyetlen másodpercig nem jutott eszembe, hogy rosszul döntöttem. Anyukámék mindenben támogatnak, és biztos vagyok benne, hogy a te szüleid is támogatni fognak, akárhogyan is döntesz. De az abortuszhoz mindenképpen kell a szüleid beleegyezése.
Azonnal szolj a szuleidnek. Anyukad elkiser az orvoshoz, megvizsgalnak. Mas gond is lehet, nem csak a terhesseg. Nem redemes halogatni, mert csak egyre jobban emeszted majd magad, es ha valoban terhes vagy akkor ugy sem titkolhatod orokke. Jobb mihamarabb tulesni az egeszen.
Amugy gondold at a donteseidet. Egy baba a te korodban hatalmas felelosseg, mind lelkileg mind testileg hatalmas megrazkodtatas. Ugyanakkor az abortusz is kihathat a tovabbi eletedre.
Hát erre nagyon kevés esély volt, mégis bekövetkezett...
Lehet, már későn vetted be a tablettát.
15 évesen még korai lenne a gyerek, tény, bár én nagyon abortusz-ellenes vagyok...
Ez most nagyon rosszul jött ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!