Peteérés lehet kétszer?

Sziasztok! Én már jobban vagyok, elmúltak a rosszullétek, pokoli szar volt, azt hittem nem élem túl, egész napos hányinger, öklendezés, iszonyú szagundor. Nem kívánom senkinek:( Réka remélem te megúsztad ezeket! Hogy vagytok mekkora a baba? Én jövő héten megyek a dokimhoz, mensi szerint 16+1 hetes vagyok, de a baba méretei szerint pont ma töltöm a 17. hetet, mert hamarabb volt pé-m. Már pocorog a drága kb 1 hete érzem, néha bökdös is de még nem nagyokat. Ja és kisfiú, 13 hetesen voltunk 4D-n, már ott láttuk a kukiját, utána dokim is megerősítette hogy kisfiú. Én még mindig aggódom néha, főleg ha nem érzem mocorogni, de próbálok pozitívan gondolkodni:) Közérzetem jó, csak állandóan fáradt vagyok és vadászkitya szimat is megmaradt:) Réka mekkora a baba? Tudjátok már mi lesz? Eszti veled mi ujság? Gratulálhatunk???
Pusza csajok!
Andy

Héééééé de örülök neketek :o)
A rosszullétek elmaradtak, de ehelyett vérzés a 8. hétig.... Ma vagyunk 13 hét és 1 naposak, tehát még picik, de a múlt héten láttuk a kis kukacot :o)Reméljük már nem lesz gond. Most folyamatosan le akar szakadni a hátam, nagyon fáj meg a pocakom is fájdogál, nagyon hátul van a pindurka és már alig van helye, mégsem akar előrébb csúszni. Ebből kifolyólag már én is érzem a mocorgást :o)
Andy Te nem vagy fent iwiwen? Esetleg kismami blog?
Üdv: Réka

Küldtem privit! De jóóóó, 3-4 hét van köztünk az nem is sok:) Szinte együtt pocakosodunk majd:) Igaz nekem már van pocakom, látszik szépen, dehát 2. gyerkőc és a kilók is szépen szaladnak fel rám. Dehát ez van, majd lemegy:) Majd jelölj be iwiw-en, kiváncsi vagyok rád:)
PUssz
Andy

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!