Peteérés lehet kétszer?

Szia!
De jó!!!!!!!! :o))))
Nekem Karácsonykor elment a baba. De annyira nem bántuk, mert elég sok egészségügyi problémám van mostanában :o( féltünk nagyon, hogy nem lesz egészséges ... 9 hetes voltam.
Nektek viszont most NAGYON ÖRÜLÖK!!!!
Mi nagy nagy ritkán tartjuk Eszterrel a kapcsolatot iwiwen :o) Legutóbb még nem volt náluk baba, de épp mostanság gondoltam, hogy írok neki. Viszont új haja van :o) ÉÉÉs nagyon jól áll neki! :o)
Szerintem ne aggódjatok, egy helyre csak egyszer csap a ménykü :o)
Tessék örülni és kiélvezni minden pillanatát :o)
Puszi: Réka

CSAJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!! MA reggel pozitívat teszteltem, pedig még 4 napom van a mensiig!!!! :o))))))))))
Nálatok mizu? Réka...

Szia Réka! Gratulálok!!! Látod, csak összejött:) Annyira jóóóóóóó, már csak esztinek kell jóhírt közölnie velünk. Mikor mész dokihoz? Amúgy nekem is 5 nappal nemvárt előtt lett erős pozitív a tesztem, mindenki azt mondta ikrek:) Hát csak 1 baba van, de én azzal bőven megelégszem:) Én már voltam dokinál, tegnap meg uh-n, már dobogott a szive és 6 mm-es volt a picikém:) Mellesleg egész nap hányinger gyötör, már alig várom vége legyen ennek a korszaknak BRRRR:)Na pusza nektek, Réka pihenj sokat, és írj, hogy alakulsz és persze te is Eszti!!!!!
Andy

De ééééédes már ilyen hatalmas???? Nem mondom!!! :o) Engem is ikrekkel ijesztgetnek, hogy már menses előtt egyértelmű pozitív...
Remélem Eszti nálatok is jól alakul!
Nekem még 0 tünetem... azon túl, hogy mindenen felhúzom magam... :o)
Puszi nektek! én

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!