Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most sikerülhet szerintetek?...

Most sikerülhet szerintetek? Aki nagyon bízik benne, hogy ebben a hónapban sikerül, írjatok! Jó lenne valakivel megosztani a gondolatokat, ki mióta próbálkozik, stb.

Figyelt kérdés

Ma voltam a nőgyógyászomnál. Most van peteérésem, az ovu teszt is kimutatta, és ő is látta az ultrahangon.

Két éve nem védekezünk, de eddig csak úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba akkor nagyon örülünk, de semmi több. Akkor szerettük egymást, amikor kedvünk tartotta... :-)Pár hónapja egyre jobban szeretnénk gyereket. Bő hója indítottuk el a kivizsgálásokat. Szimpla nőgyógyászati vizsgálaton, koponya-röntgenen, hormon-profilon minden rendben volt. Azóta mérem a hőmet, egy kisebb életmódváltásba is fogtunk. Figyelünk az étkezésre, szedjük a vitaminokat.

Szerintetek mennyivel nő így az esélyünk? Ti hol tartotok a baba-projektben?

2010. jún. 17. 16:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Szia Timi!

Nagyon sajnálom, de szívből kívánom, hogy a következő hónap eredményes legyen! Nagyon szurkolok!

Én ma megpróbáltam egy terhességi tesztet, mivel a héten végig és még jövő héten csütörtökön is dolgozni fogok, nem lesz időm tesztelni. 25-ös volt, negatív lett. Kérdeztem is, hogy a menstruáció előtt egy héttel ez már tekinthető-e végleges eredménynek, de többen írták, hogy nagyon-nagyon korai volt, ilyen tesztek legelőbb 1, max. 2 nappal mutathatnak valamit, de volt akinek csak a "nem várt" napján vagy picivel később lett pozitív. Így nem keseredtem el, nincs rá ok. Ma reggel felkeltem, akkor nem nagyon méricskéltem magam, mert sietnem kellett, de aztán visszapihentem és utána az ágyból ki sem kelve, három óra szunya után mértem 37 fokot. 1 hét múlva majd ugrik a majom a vízbe!

Még egyszer sajnálom! Remélem, azért visszajársz majd ide, mert hát van következő hónap is! Nem szabad feladni. Tudom, ez sovány vigasz, de engem sokszor kirántott az optimizmusom a pácból, ekkor jöttem rá: kell a pozitív hozzáállás, különben belehülyül az ember az életbe.

2010. júl. 1. 20:18
 42/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen vissza fogom járni mert azért még nem adom fel.Egyszer biztos sikerülni fog majd pont akkor amikor nem is számitok rá.

DE azért teszek is érte,hogy sikerüljön.

Várj egy kicsit azzal a tesztel,ha nem jön(remélem nem fog),akkor csinálj legközelebb.Addig ablakon kidobott pénz csak.

Azért írd majd meg,hogy mi lett az eredmény.

2010. júl. 2. 19:53
 43/44 anonim ***** válasza:

Szia Lencsi!

Van már valami fejlemény azóta?

Mától iszom a cickafarkat!

Remélem sikerülni fog a baba.

Azt olvastam,nagyon sok embertől itt,hogy vagy rögtön az első teás hónapban összejött a baba,de sok volt az olyan akinek a másodikban.

Remélem nekem is sikerülni fog.

Timi.

2010. júl. 5. 16:16
 44/44 anonim ***** válasza:

Szia Lencsi!

Van már valami fejlemény?

2010. júl. 14. 06:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!