Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most sikerülhet szerintetek?...

Most sikerülhet szerintetek? Aki nagyon bízik benne, hogy ebben a hónapban sikerül, írjatok! Jó lenne valakivel megosztani a gondolatokat, ki mióta próbálkozik, stb.

Figyelt kérdés

Ma voltam a nőgyógyászomnál. Most van peteérésem, az ovu teszt is kimutatta, és ő is látta az ultrahangon.

Két éve nem védekezünk, de eddig csak úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba akkor nagyon örülünk, de semmi több. Akkor szerettük egymást, amikor kedvünk tartotta... :-)Pár hónapja egyre jobban szeretnénk gyereket. Bő hója indítottuk el a kivizsgálásokat. Szimpla nőgyógyászati vizsgálaton, koponya-röntgenen, hormon-profilon minden rendben volt. Azóta mérem a hőmet, egy kisebb életmódváltásba is fogtunk. Figyelünk az étkezésre, szedjük a vitaminokat.

Szerintetek mennyivel nő így az esélyünk? Ti hol tartotok a baba-projektben?

2010. jún. 17. 16:24
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Olyan messze még a 30.-a,de pár napja éreztem két erősebb alhasi szurkát, semmi egyéb.

Szorítok nektek is.

M.

2010. jún. 21. 14:52
 12/44 anonim ***** válasza:

Az orvos azt mondta, nem kell kihagyni, mert olyan alacsony hormontartalmú gyógyszert szedtem, hogy a menses hetében már ki is ürült. Szurkolok! :)

Lencsi

2010. jún. 21. 23:50
 13/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok!hát én szurkolok mindenkinek hogy sikerüljön a baba.mi múlthónapba kezdtük el a babaprojektet de sajna elsején megjött,remélem most nem fog és sikerül!
2010. jún. 23. 23:01
 14/44 anonim ***** válasza:
Nekem 21-én jött meg,pedig már nagyon akartam,hogy összejöjjön.Április 2-án volt egy vetélésem,azóta ez a harmadik hónap és az első,hogy megint próbálkoztunk.De bizakodom,hogy majd a következő hónapban sikerül(és meg is marad).Remélem mindenkinek összejön,aki szeretné!
2010. jún. 23. 23:19
 15/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok,még mindig semmi tünet, csak bízni tudok.

Nektek valami apró jel?

Szorítok

M.

2010. jún. 24. 06:32
 16/44 A kérdező kommentje:

Tünet az nincs. De az nem is baj, sőt szerintem sokszor csak a "nagyon babát akarók" fantáziája játszik, persze vannak kivételek. Ugye te vagy az aki korábban is válaszoltál és írtad, hogy két éve próbálkoztok?

Belinkelnéd a görbédet?

Nem tudom pontosan, hogy most a beágyazódás után kell fennmaradni magasan a hőnek, vagy már a peteérést követően végig.

Szerintetek ez milyen, tudom, hogy még messze a vége...

[link]

Még csak 1-ére nem várom. Létezik, hogy már esne, vagy még... Nem értem. Eddig nem volt ilyen. Mit gondoltok?

2010. jún. 24. 07:57
 17/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Én "új hozzászóló" vagyok (Timi).

Nekünk ez a 3. próbálkozási hónap.Ebben a hónapban kezdtem el használni a hőmérőzést.Sajna nem tudok segiteni,mert még én sem nagyon értem.de tudok mutatni egy linket amin megnézhetsz több görbét is.Hasonlíts össze egy párat a tiéddel.

[link]

Jó böngészést és sok sikert kívánok a babához!!!

2010. jún. 24. 08:19
 18/44 anonim ***** válasza:

Szia, nem nem én vagyok akire gondoltál, mi 5. hónapja próbálkozunk és nincs görbém.

Ez a módszer a tudomány szerint a peteérés elcsípésére szolgál,és nem a terhesség bizonyítására.( a nagy könyvek szerint a hőnek fenn kell maradnia a köv. mesziig, ha van terhesség, ha nincs- tehát ez változó minden nőnél más, mint egyéb is).

Azért megnéztem és szerintem minden rendben van,MINDEN esélye megvan, ti mindent megtettetek a babáért, most rajta a sor.

Szorítok!

Én is elsején tesztelek, remélem addig nem jön meg!

2010. jún. 24. 08:30
 19/44 anonim ***** válasza:
2010.április óta voltunk ugy együtt,hogy figyeltük a peteérést.Jun.19-re nem vártam,nem is jött és jun.24-én,azaz ma POZITIVAT teszteltem.
2010. jún. 24. 11:04
 20/44 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!Végre valaki örüljön is.
2010. jún. 24. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!