Most sikerülhet szerintetek? Aki nagyon bízik benne, hogy ebben a hónapban sikerül, írjatok! Jó lenne valakivel megosztani a gondolatokat, ki mióta próbálkozik, stb.
Ma voltam a nőgyógyászomnál. Most van peteérésem, az ovu teszt is kimutatta, és ő is látta az ultrahangon.
Két éve nem védekezünk, de eddig csak úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba akkor nagyon örülünk, de semmi több. Akkor szerettük egymást, amikor kedvünk tartotta... :-)Pár hónapja egyre jobban szeretnénk gyereket. Bő hója indítottuk el a kivizsgálásokat. Szimpla nőgyógyászati vizsgálaton, koponya-röntgenen, hormon-profilon minden rendben volt. Azóta mérem a hőmet, egy kisebb életmódváltásba is fogtunk. Figyelünk az étkezésre, szedjük a vitaminokat.
Szerintetek mennyivel nő így az esélyünk? Ti hol tartotok a baba-projektben?
Olyan messze még a 30.-a,de pár napja éreztem két erősebb alhasi szurkát, semmi egyéb.
Szorítok nektek is.
M.
Az orvos azt mondta, nem kell kihagyni, mert olyan alacsony hormontartalmú gyógyszert szedtem, hogy a menses hetében már ki is ürült. Szurkolok! :)
Lencsi
Sziasztok,még mindig semmi tünet, csak bízni tudok.
Nektek valami apró jel?
Szorítok
M.
Tünet az nincs. De az nem is baj, sőt szerintem sokszor csak a "nagyon babát akarók" fantáziája játszik, persze vannak kivételek. Ugye te vagy az aki korábban is válaszoltál és írtad, hogy két éve próbálkoztok?
Belinkelnéd a görbédet?
Nem tudom pontosan, hogy most a beágyazódás után kell fennmaradni magasan a hőnek, vagy már a peteérést követően végig.
Szerintetek ez milyen, tudom, hogy még messze a vége...
Még csak 1-ére nem várom. Létezik, hogy már esne, vagy még... Nem értem. Eddig nem volt ilyen. Mit gondoltok?
Szia!
Én "új hozzászóló" vagyok (Timi).
Nekünk ez a 3. próbálkozási hónap.Ebben a hónapban kezdtem el használni a hőmérőzést.Sajna nem tudok segiteni,mert még én sem nagyon értem.de tudok mutatni egy linket amin megnézhetsz több görbét is.Hasonlíts össze egy párat a tiéddel.
Jó böngészést és sok sikert kívánok a babához!!!
Szia, nem nem én vagyok akire gondoltál, mi 5. hónapja próbálkozunk és nincs görbém.
Ez a módszer a tudomány szerint a peteérés elcsípésére szolgál,és nem a terhesség bizonyítására.( a nagy könyvek szerint a hőnek fenn kell maradnia a köv. mesziig, ha van terhesség, ha nincs- tehát ez változó minden nőnél más, mint egyéb is).
Azért megnéztem és szerintem minden rendben van,MINDEN esélye megvan, ti mindent megtettetek a babáért, most rajta a sor.
Szorítok!
Én is elsején tesztelek, remélem addig nem jön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!