Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most sikerülhet szerintetek?...

Most sikerülhet szerintetek? Aki nagyon bízik benne, hogy ebben a hónapban sikerül, írjatok! Jó lenne valakivel megosztani a gondolatokat, ki mióta próbálkozik, stb.

Figyelt kérdés

Ma voltam a nőgyógyászomnál. Most van peteérésem, az ovu teszt is kimutatta, és ő is látta az ultrahangon.

Két éve nem védekezünk, de eddig csak úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba akkor nagyon örülünk, de semmi több. Akkor szerettük egymást, amikor kedvünk tartotta... :-)Pár hónapja egyre jobban szeretnénk gyereket. Bő hója indítottuk el a kivizsgálásokat. Szimpla nőgyógyászati vizsgálaton, koponya-röntgenen, hormon-profilon minden rendben volt. Azóta mérem a hőmet, egy kisebb életmódváltásba is fogtunk. Figyelünk az étkezésre, szedjük a vitaminokat.

Szerintetek mennyivel nő így az esélyünk? Ti hol tartotok a baba-projektben?

2010. jún. 17. 16:24
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
A görbém alapján szerintetek mi a leghamarabbi időpont amikor tesztelhetek... Annyira türelmetlen vagyok...
2010. jún. 28. 18:44
 32/44 anonim ***** válasza:

Szerintem a hétvégén már nyugodtan tesztelhetsz. Én most teszteltem egy pozitív ovut. Kicsit tanácstalan vagyok. Újra lenne peteérésem??

Pusszancs: Lencsi

2010. jún. 28. 20:05
 33/44 anonim ***** válasza:

Szia Lencsi!

Timi vagyok,a 2.oldalon írtam először.

Olvastam,hogy a 4.napodon volt pecsételő meg az ovuteszted is pozitiv lett.

Azt olvastam már többször is,hogy az ovuteszt az jósteszt....

Tehát vszínű,hogy babás vagy!

Drukkolok,hogy így legyen:)

Jah és az ha tényleg beágyazódás lett volna akkor rá 3 napra állítólag már kimutatja a teszt.

Vegyél egy érzékeny tesztet és próbáld meg.

2010. jún. 29. 06:07
 34/44 anonim ***** válasza:

Szia Timi!

Eléggé be vagyok sózva, de gondoltam még várok egy icipicit a teszttel, mivel a környéken elég nehéz 10-es érzékenységű tesztet kikönyörögni a patikusoktól, a drogériák kínálata is szegényes ezen a téren felénk. A múltkorokban is 10-es tesztet kértem, azt mondták, hogy nincs, 20-as vagy 25-ös (nem tudom pontosan) van, ezzel szolgálhatnak. Ahhoz meg még korai lenne tesztelni.

Veled mi újság, kedves Timi?

Lencsi

2010. jún. 29. 06:21
 35/44 anonim ***** válasza:

Szia.

Nincs semmi különös.Én 3.-ra nem várom.

Tünetem nincs,csak érzékenyek a bimbóim.

Néha görcsöl a hasam.

Majd kiderül mi lesz,de szerintem nem sikerült a baba.Ez az érzésem van.

Úgy vagyok vele,hogy ha nem sikerült most akkor jövőhónaptól kipróbálom a cickafark teát meg a palástfű teát is.

Aztán neked meg azt mondom,hogy ha nem tudsz venni érzékeny tesztet akkor vegyél olyat amilyet tudnak adni és a nem várt ha késik pár napot csináld meg.

Feleslegesen ne tesztelj.Én már 3 hónapja tesztelek ha kell ha nem és mindig negativ.

Várj még szerintem.

Drukkolok,hogy neked legalább sikerüljön.

Timi

2010. jún. 29. 07:01
 36/44 anonim ***** válasza:

Kedves Timi!

Én nem ittam se cickafark, se palástfűteát (bár kerestem palástfű teát, az biztos, hogy a DM-ben és a környékünkön lévő Auchanban, Sparban és Intersparban nincs), de tanácsolnám, hogy kezdj folsavat szedni (a Dm-es 7-800 Ft). Lehet, hogy a kevés folsav a gond. Én multivitaminként a Supradynt szedem, ebben is van egy kevés folsav, de van benne c-vitamin, e-vitamint, a-vitamint és még számtalan vitamin és ásványi anyag, ami fontos lehet.

Lehet, hogy amiatt érzed úgy, hogy nem sikerült a baba, mert kicsit le vagy törve az előző hónapok miatt. Nagyon szurkolok, hogy szombaton (se) és később se jöjjön meg! :)

2010. jún. 29. 07:27
 37/44 anonim ***** válasza:
És Lencsi voltam :)
2010. jún. 29. 07:28
 38/44 anonim ***** válasza:

Szia Lencsi.

Gyógyszertárakban vagy gyógynövény boltokban lehet kapni cickafarkat meg palástfüvet is.

Én még várok,hogy megjöjjön.Ha megjött megyek és veszek is.

Azt hallottam,hogy a zöld színű zöldséget sok folsavat tartalmaznak.Ilyen a borsó,a brokkoli,a káposzta stb...

Én ezekből elég sokat eszem,de venni fogok terhes vitamint inkább az a biztosabb.

A méhpempő is jó.Sok helyen utánna néztem már ezeknek a dolgoknak,mindenhol jókat mondanak ezekről:)

A hőm 3 napja 36.7 nagyon remélem,hogy jót jelent mindez:)

Te?Van valami változás nálad?

Timi

Én

2010. jún. 30. 07:07
 39/44 anonim ***** válasza:

Szia Timi!

Én ajánlanám, hogy a terhesvitamin helyett vegyed az olcsóbb, de hasonló kiszerelésű DM-es folsavat. 7-800 Ft mindössze és 3 levél folsav tabletta van benne, külön kismamáknak (B1 és B6 vitaminnal kiegészítve). Én múlt hét óta szedem, hozzá minden második nap E-vitamint, minden nap egy c-vitamint, olykor (naponta-két naponta) eliszogatok egy magnézium pezsgőtablettát, olykor egy szem Supradynt. Szerintem ez emiatt jobb, hogy bár anyagilag közel ugyanannyi, de ezeket nem kell mind neked is szedned. Te ismered magad, te tudod miből van többre igényed, ennek megfelelően válogathatsz. Ahogy számolok, kb. 3000 Ft a folsav, magnézium tabletta és e-vitamin. (A Supradynt azt anyukáméktól szoktam kapni, néha meglepnek egy-egy dobozzal, de nem mondanám, hogy rendszeresen szedem.)

A velem a helyzet az, hogy tegnap este 37 fok volt a hőm és még egy pozitív ovu.tesztem lett. Néha éreztem egy kis szurkálást, nyilaló fájdalmat, de elmúlt. Olvasgattam, hogy egy 10-es teszt ki is mutathatja ilyenkor, hogy van-e baba. De szerintem várok még. Ilyenkor még kétes a dolog, szerintem.

A te hőd is ígéretes! Szerintem, nem biztos, hogy meg fog jönni... Nagyon szurkolok is, hogy ne legyen palástfű teára és méhpempőre szükséged! :) Bár 3.-án dolgozni fogok, de gondolni fogok rád! :) Szerintem, ha pénteken is így fennmarad, akkor nagyon szuperek a kilátások. Bár bevallom, nem vagy egy profi hőszakértő, csak annyit tudok, hogy mikor kell alacsonynak és magasnak lenni. :)

Puszi

Lencsi

2010. jún. 30. 09:39
 40/44 anonim ***** válasza:

Szia Lencsi!

Sajna megjött,jöhet az amit irtam előzőleg...:(((

Nálad minden ok?

2010. júl. 1. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!