Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most sikerülhet szerintetek?...

Most sikerülhet szerintetek? Aki nagyon bízik benne, hogy ebben a hónapban sikerül, írjatok! Jó lenne valakivel megosztani a gondolatokat, ki mióta próbálkozik, stb.

Figyelt kérdés

Ma voltam a nőgyógyászomnál. Most van peteérésem, az ovu teszt is kimutatta, és ő is látta az ultrahangon.

Két éve nem védekezünk, de eddig csak úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba akkor nagyon örülünk, de semmi több. Akkor szerettük egymást, amikor kedvünk tartotta... :-)Pár hónapja egyre jobban szeretnénk gyereket. Bő hója indítottuk el a kivizsgálásokat. Szimpla nőgyógyászati vizsgálaton, koponya-röntgenen, hormon-profilon minden rendben volt. Azóta mérem a hőmet, egy kisebb életmódváltásba is fogtunk. Figyelünk az étkezésre, szedjük a vitaminokat.

Szerintetek mennyivel nő így az esélyünk? Ti hol tartotok a baba-projektben?

2010. jún. 17. 16:24
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ez még nem esett le, bármi lehet. Lényeg, hogy ne menjen a vonal alá.
2010. jún. 24. 11:32
 22/44 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Végre van egy pozitívas köztünk! :)

Nálunk ma jött el a nagy nap. Elvileg ma van a legnagyobb esély. Hát remélem, két hét múlva megjelenik a második csík. :)

Lencsi

2010. jún. 24. 16:03
 23/44 A kérdező kommentje:

Nagyon gratulálok a babához! Sok-sok szépet, minden jót és legfőképpen sok egészséget kívánok nektek!

Valaki írta, hogy a hőmérőzés nem a baba "alátámasztására" szolgál. Nem is azt szerettem volna kérdezni, hanem csak azt, hogy nincs-e teljesen kizárva a görbém alapján az esetleges babóca.

Szorítok, hogy mindenkinek aki vágyik rá, sikerüljön!

Majd írjatok, hogy mi van veletek! :-)

2010. jún. 24. 17:26
 24/44 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2010. jún. 26. 14:44
 25/44 A kérdező kommentje:

Újság: az semmi. A hőm csökkent kicsit, de nem esett 39 alá. Szerdára nem várom. Majd kiderül... De kezd alább hagyni az optimizmusom... :-(

Na de amíg meg nem jön addig bízhatok... Ti hogy álltok?

2010. jún. 26. 23:55
 26/44 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne hagyjon el az optimizmus! Légy bizakodó! Kitartás! Jönni fog hamarosan a baba, hacsak már nincs is úton! :)

Innen messziről küldök biztató ölelést!

Lencsi

2010. jún. 27. 22:01
 27/44 anonim ***** válasza:

Ma jött meg.

M.

Nektek sok sikert!

2010. jún. 28. 09:13
 28/44 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnáljuk M.! Majd a következő alkalommal! Ne búslakodj! Azért várunk vissza ide, oszd majd meg a következő hónap eseményeit!

Nálam az a helyzet, hogy most vagyok a 4. dpo-n, és reggel azt vettem észre, hogy az alsóneműmön van néhány alig látható barnás-rózsaszínes foltocska. Úgy hallottam, ekkortájt kezdődik el a beágyazódás és ez akár a beágyazódás megkezdődését is jelezheti. Mindenesetre bizakodom.

Nálad kedves Kérdező? Van valami hír?

Puszi mindenkinek: Lencsi

2010. jún. 28. 10:12
 29/44 A kérdező kommentje:

Hír az még nincs. Pedig már nagyon türelmetlen vagyok. :-)

Jó lenne már tudni, ha nem sikrült akkor azt is...

A hőm az szépen fentebb kúszott egy kicsivel a mai és a tegnapi napon.

Így néz ki a görbém:

[link]

M! Sajnálom, hogy megjött! De fel a fejjel! Tudom könnyű mondani, de csak ránk talál egyszer már végre az a gólya... :-)))

2010. jún. 28. 15:30
 30/44 anonim ***** válasza:

Köszi lányok, kedvesek vagytok!

Nektek még szorítok!

M.

2010. jún. 28. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!