Most sikerülhet szerintetek? Aki nagyon bízik benne, hogy ebben a hónapban sikerül, írjatok! Jó lenne valakivel megosztani a gondolatokat, ki mióta próbálkozik, stb.
Ma voltam a nőgyógyászomnál. Most van peteérésem, az ovu teszt is kimutatta, és ő is látta az ultrahangon.
Két éve nem védekezünk, de eddig csak úgy voltunk vele, hogy ha jön a baba akkor nagyon örülünk, de semmi több. Akkor szerettük egymást, amikor kedvünk tartotta... :-)Pár hónapja egyre jobban szeretnénk gyereket. Bő hója indítottuk el a kivizsgálásokat. Szimpla nőgyógyászati vizsgálaton, koponya-röntgenen, hormon-profilon minden rendben volt. Azóta mérem a hőmet, egy kisebb életmódváltásba is fogtunk. Figyelünk az étkezésre, szedjük a vitaminokat.
Szerintetek mennyivel nő így az esélyünk? Ti hol tartotok a baba-projektben?
Gratulálok! Végre van egy pozitívas köztünk! :)
Nálunk ma jött el a nagy nap. Elvileg ma van a legnagyobb esély. Hát remélem, két hét múlva megjelenik a második csík. :)
Lencsi
Nagyon gratulálok a babához! Sok-sok szépet, minden jót és legfőképpen sok egészséget kívánok nektek!
Valaki írta, hogy a hőmérőzés nem a baba "alátámasztására" szolgál. Nem is azt szerettem volna kérdezni, hanem csak azt, hogy nincs-e teljesen kizárva a görbém alapján az esetleges babóca.
Szorítok, hogy mindenkinek aki vágyik rá, sikerüljön!
Majd írjatok, hogy mi van veletek! :-)
Újság: az semmi. A hőm csökkent kicsit, de nem esett 39 alá. Szerdára nem várom. Majd kiderül... De kezd alább hagyni az optimizmusom... :-(
Na de amíg meg nem jön addig bízhatok... Ti hogy álltok?
Kedves Kérdező!
Ne hagyjon el az optimizmus! Légy bizakodó! Kitartás! Jönni fog hamarosan a baba, hacsak már nincs is úton! :)
Innen messziről küldök biztató ölelést!
Lencsi
Ma jött meg.
M.
Nektek sok sikert!
Nagyon sajnáljuk M.! Majd a következő alkalommal! Ne búslakodj! Azért várunk vissza ide, oszd majd meg a következő hónap eseményeit!
Nálam az a helyzet, hogy most vagyok a 4. dpo-n, és reggel azt vettem észre, hogy az alsóneműmön van néhány alig látható barnás-rózsaszínes foltocska. Úgy hallottam, ekkortájt kezdődik el a beágyazódás és ez akár a beágyazódás megkezdődését is jelezheti. Mindenesetre bizakodom.
Nálad kedves Kérdező? Van valami hír?
Puszi mindenkinek: Lencsi
Hír az még nincs. Pedig már nagyon türelmetlen vagyok. :-)
Jó lenne már tudni, ha nem sikrült akkor azt is...
A hőm az szépen fentebb kúszott egy kicsivel a mai és a tegnapi napon.
Így néz ki a görbém:
M! Sajnálom, hogy megjött! De fel a fejjel! Tudom könnyű mondani, de csak ránk talál egyszer már végre az a gólya... :-)))
Köszi lányok, kedvesek vagytok!
Nektek még szorítok!
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!