Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Most...

Megnéznétek a görbém? Most csak próbálkozik a szervezetem a PÉ-vel vagy még csak azt sem?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 29. 08:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy ma van vagy holnap lesz az ovud! Nekem is hasonló szokott lenni, előtte gyakran csinál egy ilyen cikkcakkot.
2011. ápr. 29. 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval!
2011. ápr. 29. 08:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Sajnos a cikkcakk után nem ment fel a hőm, másnap 36,5 volt, majd 36,6 már kezdtem örülni, de ma reggel már megint csak 36,4 volt :(((

Ez mit jelenthet? Volt pé-m csak nem repedt meg a tüsző?

2011. máj. 2. 07:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozik a szervezeted, de bármikor megrepedhet szerintem! Attól még hogy nem pontosan jött a tüszőrepedés, még megrepedhet akármikor!
2011. máj. 2. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Belinkeled a görbéd?
2011. máj. 2. 09:31
 6/9 A kérdező kommentje:

[link]

Így áll most. Kerestem neten egy nődokit, hogy nézze meg, azt írta, hogy ez így egy nagy nulla és hogy még egy hónapot mérjek, ha az is ilyen, akkor kezelésre lesz szükségem :(

2011. máj. 2. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nekem is helyrejött gyógyszertől. :)
2011. máj. 2. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Így alakul:

[link]

2011. máj. 4. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti megvolt az ovud (kop-kop)! :)
2011. máj. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!