Velem tart valaki ebben a hónapban? Olyan jó lenne!
Múlt hónapban csatlakoztam egy jó kis társasághoz:)Most gondoltam én indítok egyet:)
Lényeg: Minden nap vagy gyakran belinkeljük a görbét, elmondjuk a tüneteinket, ki hogy érzi magát:) Az esetleges veszteséget is könnyebb feldolgozni:) Szurkolunk egymásnak:)
Énrólam: Még csak egy hónapja próbálkozunk, de nem sikerült..Múlt havi görbém: [link]
A mostani görbém eddig:
Remélem minél több jelentkező lesz:)
Sziasztok!Nekem is a napokban lesz peteérés a ciklus.hu szerint szombaton.Már mi is nagyon várjuk a sok csalódás és veszteség után!/tavaly egy elhalt terhesség áprilisban, szeptemberben egy spontán vetélés/
A mostani görbém így alakul:
pedig az is lehet, hogy ma van. mától kezdve azt ajánlom, hogy legyen meg a 2naponta. többet ne hagyjatok ki :)
~~
Sziasztok csajok! nekem ma lett pozi az ovutesztem. Akciózunk ezerrel.
cl Anikó
milyen pozitív? mert nekem a 2 egyforma csíkos után volt másnap egy még erősebb csíkos - az lett volna a nyerő nap, de kihagytuk. csak a - napon voltunk utána együtt és az már úgy tűnik, kevés volt.:(
~~
Sziasztok nekem úgy néz ki,hogy most volt pé-m:
de sajnos nem nagyon reménykedem a hónapban mert tegnap nagyon erős hasi fájdalmam volt,a doki szerint gyulladásban vagyok és gyógyszert is írt fel.Azért nektek sok sikert.
Sokkal erősebb volt a csík mint a kontroll vonal. Kíváncsi vagyok ma milyen lesz. Ha negatív akkor megvolt a tüszőrepedés, ha pedig még mindig pozitív, akkor még nem repedt meg?
Cl. Anikó
sziasztok
~~ vagyok. új funkció van az oldalon. ha akarjátok, kiírja a nevet. én újra regisztráltam. a régi válaszok nem mindegyikénél szeretném ha látnák a nevem, de ennél pl. igen. ha valaki még szeretné, akkor ajánlom figyelmébe az új funkciót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!