Velem tart valaki ebben a hónapban? Olyan jó lenne!
Múlt hónapban csatlakoztam egy jó kis társasághoz:)Most gondoltam én indítok egyet:)
Lényeg: Minden nap vagy gyakran belinkeljük a görbét, elmondjuk a tüneteinket, ki hogy érzi magát:) Az esetleges veszteséget is könnyebb feldolgozni:) Szurkolunk egymásnak:)
Énrólam: Még csak egy hónapja próbálkozunk, de nem sikerült..Múlt havi görbém: [link]
A mostani görbém eddig:
Remélem minél több jelentkező lesz:)
Elnézést, folytatnám mert a technika ördöge megviccelt.
Szóval néhány hónapja hasonlóan jártam bár kb középidőben. Szeretkezés után vérzés, amint tudtam mentem orvoshoz aki talált egy bevérzést a méhszájon azaz méhszájsebet, azt nem tudni mitől. Azóta ecsetelgetés p3-as citológia, hpv gyanú meg minden volt már. Persze közben babát szeretnénk elvileg minden rendben, de már 10 hónapja próbálkozunk, és semmi.
Szóval mindenképpen azt ajánlom nézesd meg dokival mert sosem tudhatod mi alakul ki bennünk egyik napról a másikra.
Sok szerencsét.
Köszi:)
Közben olvastam a neten, hogy a menses közbeni szex felerősítheti a vérzést:) És nekem a 6. napon még tart a vérzés, általában 7 napig tart a mensim:) Szerintem ettől volt:) Ha mégegyszer előfordul ilyen, akkor megyek az orvoshoz! De sztem tuti a mensitől volt!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, bár én nem vezetek görbét.
Jún 11-én jött meg a havim kb. 2 napig tartott, pedig általában 4 napos szokott lenni. Júl. 4-e körülre nem várom, a ciklusaim 23-26 naposak szoktak lenni. Ez az 5. próbálkozós hónapunk, már nagyon várjuk a gólyát. Drukkolok mindenkinek. Andi
Hát, azt hiszem, ez ebben a hónapban sem jött össze.
El vagyok keseredve. Szabályosak a ciklusaim, jól látható a peteérés. Ebben a hónapban nődokinál is voltam középidőben és ő is látta. Együtt is vagyunk a férjemmel. De nem sikerül. És sajnos már nem 20 éves vagyok, hogy azt mondhassam, ráérünk még néhány évig.
Anikó
na, 29 én lesz az ultrahang és 1-én a 3.inszem.
mostmár sikerülnie kell!szoritok mindenkinek!
noi
ne keseredj el Anikó!
jönni fog az a baba!amúgy megkérdezhetem mennyi idős vagy?
első baba lesz?
bizony jövő héten kezdődik a peteéréses időszak
mindenkinek sok sikert
e.
Sziasztok!
Szerintetek mitől lehet 2 napja egycsíkos az ovutesztem?
Cl. Anikó
Sziasztok:)
Mi újság? Hogy vagytok?
Én most várom a peteérést:) Már nemsokára lennie kell:)
Ma reggel korán mértem a hőmet és 36,2 volt nem tudom mitől. Később mértem újra és 36,4..Elvileg pé nem lehet, mert nincs tojásfehérjés folyásom:) Na de biztos ami biztos együtt voltunk a párommal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!