Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40 évesen késő már a gyerek?

40 évesen késő már a gyerek?

Figyelt kérdés
Férfinak 40 évesen nincs késő már gyerekhez?

2018. máj. 24. 07:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
58%
Még jó hogy mi nem "más" kúltúrában vagyunk. Legalábbis értelmeseknél apa ugyan annyit ér mint anya. Akinél nem, az beszéljen a saját nevében.
2018. máj. 25. 06:36
 42/49 anonim válasza:
46%
Dehogyis, viccelsz?
2018. máj. 25. 07:14
 43/49 anonim ***** válasza:
60%

Szia :) Miért lenne késő? Most vagy erejed teljében :)

Én 42 éves nő vagyok, még nincs gyerekem,de azon vagyunk hogy legyen... Szóval hajrá ;)

2018. máj. 25. 19:54
 44/49 anonim ***** válasza:
35%
ereje teljeben biztos nem...25-28 eves egy ereje teljeben levo ferfi,ekkor van csucson a kutatasok szerint
2018. máj. 25. 20:25
 45/49 anonim ***** válasza:
74%

"ereje teljeben biztos nem...25-28 eves egy ereje teljeben levo ferfi,ekkor van csucson a kutatasok szerint"

Az lehet, hogy fizikailag a csúcson van, de érettségben és gondolkodásban nem biztos, hogy felnőtt már az apaságra, az elköteleződésre és a felelősségvállalással valamint a gyerekkel járó feladatokra...!

A férfiak később érnek, 25-28 évesen is még javában kufircolnak össze-vissza és nem a pelenkázáson jár az eszük.

Szóval lehet, hogy jobb egy érett 40-es, mint egy farokvezérelte éretlen.

2018. máj. 26. 00:23
 46/49 anonim ***** válasza:
42%
Hahhha te csak hiszed:D hat rohadtul nincs lenyugodva egy 40 eves sem! Olvasgasd figyelmesen a tinilanyos -szexualitas temaju gyik topicocat is hany 40-50 eves kufircolna gyereke koru lanyokkal😂😂😂 egyik sem pelusozik szivesen!
2018. máj. 26. 15:18
 47/49 anonim ***** válasza:
41%

A spermium 20-25 éves korban a legminőségibb. A legnagyobb eséllyel és a legegészségesebb gyermeket ebben a korban lehet "készíteni" de ez természetesen a mai társadalmi berendezkedés miatt t korai.

Az idegrendszeri veleszületett betegségek

aránya sokkal nagyobb azoknál a gyermekeknél akiknél az apa 40 felett volt a fogantatáskor.

Tehát egészségügyi szempontból kicsit késő, de egyébként nem para. Apám 41 volt amikpr születtem. (bár nekem pont van egy genetikai, neurológia betegségem szóval szar példa vagyok :D)

2018. máj. 28. 22:38
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy hamar megtalálja a párját illetve azt, akitől gyereket akarna - valaki csak 40 felé lel rá, de vannak sokan olyanok is, akik egész életükben sem.

Aki későn ér révbe, annak is joga van a boldogságra és bár vannak egészségügyi kockázatok, de úgyis úgy lesz, ahogy meg van írva!

Nincs semmire sem garancia, de félelemből h.lyeség nem belevágni, mert általában az ember azt sokkal hamarabb megbánja, amit nem tett meg, amit elszalasztott az életében,

szóval kérdező: ne törődj mások véleményével, csak a belső hangod és a szíved után menj, mert az lesz a jó döntés!

A gyerek úgyis akkor jön, amikor jönnie kell és jönni akar!

Lehet, nem is fog rögtön összejönni, de az is lehet, hogy igen és színnel, boldogsággal tölti majd meg az életedet.

A boldogsághoz sosincs késő!

2018. máj. 29. 19:53
 49/49 anonim ***** válasza:
50%

Ez Anglia, meg frissebbet nem találtam:

"A 2011-es adatok alapján az apák

29 százaléka volt 30 és 34 év közötti,

21 százaléka 35 és 39 év közötti,

10 százaléka 40 és 44 év közötti,

4,6 százaléka pedig 45 év feletti."

2018. máj. 30. 07:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!