40 évesen késő már a gyerek?
"Ahogy többen előadták, 15 év múlva már egy leharcolt, megfáradt fószer lesz."
Apósom 58 éves. Tök fitt, trambulinozik az unokákkal, lovacskáztatja őket, stb. Amikor hetekig vannak náluk, az sem gond.
SZóval azért egy 60 alatti sem feltétlen "megfáradt fószer".
Vannak fiatalos öregek, és öreges fiatalok.
SZóval ezt nem lehet így kijelenteni, hoyg minden 55 éves megfáradt.
Mert lehet, az a legaktívabb életszakasza.
Nézd meg pl Besenyei Pétert. 61 évesen is milyen fitt, és még mindig milyen profin repül.
SZóval aki nem hagyja el magát, az nem lesz megfáradt fószer.
És igen, az intelligencián múlik, mekkora lesz a generációs szakadék, nem az éveken...
Ezen nem érdemes vitatkozni.
Függ a nőtől és a férfitól is. Pl itt a férjem, 41 éves, kb 30-nak néz ki és érzi is magát. Ugyanakkor volt itt a gyakorin egy kérdés ahol a 40 éves férfi kikérte magának, hogy őt ne tegezze le senki akit nem ismer.
Ez fejben dől el. Nem szabad általánosítani
Az én tapasztalatom, hogy 50 felett már senki nem akar tinikkel harcolni.
Nem mindegy, hogy minden nap meg kell birkózni a gyerekneveléssel vagy néha átjön 1-2 hétre az unoka.
Nem tudom miért kell lepontozni a fenébe azokat akik leírták, hogy őket későn vállalták a szülei, látták is hátrányát és ők már nem szülnének/vállalnának gyereket egy bizonyos kor felett? Mi az nektek fáj az igazság? Ha lepontozod a másikat akkor az ő tapasztalata majd nem létező lesz?
Mindenki maga dönti ezt el, és bizony vannak hátrányai is bőven, több mintha fiatalon lett volna apuka. Ezen csak az hisztizik akinek fáj az igazság és most jól idejött önigazolni. Lehet nyomni a pirosat dedóba.
Az én szüleim 40 felettiek voltak, amikor születtem.
Nem láttam hátrányát, pedig első gyermekük voltam, lett még egy öcsém is. Jelenleg 70 felettiek, alig néznek ki hatvannak, dolgoznak mindketten, mert szeretik, amit csinálnak. Aktív, világra nyitott, intakt emberek.
Soha, semmilyen hátrányt nem szenvedett a kapcsolatunk, sőt.
Igaza van az utolsónak,de itt csak beszólni tudnak,tudom itt az az a színvonal hogy egy nő 25 évesen már vén,egy férfi még 70 évesen sem az :D
40 feletti férfiaknál jóval nagyobb eséllyel lehet beteg a gyerek,a megtermékenyítő képességük alacsony,ráadásul sokkal hamarabb lerobbannak,meghalnak mint a nők.De nem gond,majd anyuka ellátja a gyereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!