40 évesen késő már a gyerek?
Á, dehogy van késő!!
Még nőnek sem késő!!
Az meg egy baromság, hogy nem éri meg, mert fiatalon is bármikor bárki meghalhat és szülhet beteg gyereket még akkor is, ha úgy tűnt, hogy minden rendben van, szóval...!
Úgyis akkor fog jönni a gyerek, amikor annak jönnie kell!
Vannak későn érő típusok és az még mindig jobb, mint tiniként szülni, aztán azon rinyálni, hogy nem élte ki magát.
Szerintem mindenki maga döntse el és ahogy érzi, azt tegye!
"Mitől lenne öreg egy 40 éves ember!!!"
Egy 40 éves férfi még nem öreg, de a dolog viszonyítás kérdése. Ahogy többen előadták, 15 év múlva már egy leharcolt, megfáradt fószer lesz. Ha fiatal tyúk volt 40 éves korában mellette, akkor az meg még kikímélt úrinő marad 15 év múlva, aki kemény falloszra vágyik. Na ekkor lesz válás a vége, a pipi viszi a fele vagyont, apuci meg ott áll a semmi közepén lassan 60 évesen és új egzisztenciát kellene teremteni a gyerektartás fizetése mellett...
Nem egy fazon járt így a környezetemben. Egyszerű emberek is, és egész magas beosztásúak is.
Hát, ha valaki a vagyonát félti, az jobb, ha nem vállal gyereket....
A szeretet lényege az önzetlenség és ahol ez hiányzik, ott igazi családi boldogság úgy sem következik be.
Nem késő, viszont én a másik oldalról tudok írni. Apám 45 volt, és igen, mintha a nagyapám lenne, főleg, mert nagyon konzervatív.
Egy 60 éves embernek semmi türelme, érzéke, semmi nem volt a 15 és 13 éves gyerekeihez.
Most 20 vagyok, állandóan az van, hogy taknyos vagyok, meg ő meg 66 éves vénember, ő mondja... Elkezdett verni, legtöbbször azért, mert rossz a hallása és nem érti.
Egészségügyileg nincs kockázata, de gondolj erre!
23, te még sohasem voltál 55 éves.. akkor ne magyarázz, az milyen :)
#29, te se voltál 60, a tanács ugyanez.
Én már mind a kettő voltam, és Q jól elvagyok a 14 évesemmel.
Jó, nem 80-as IQval élünk, az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!