Akkor 30 évesen is késő. Akinek 25 éves koráig nincs gyereke, az kösse föl magát, igaz?
2018. máj. 24. 08:00
7/49 anonim válasza:
A férfiak biológia szempontból még jók ilyenkor, a nők már kevésbé. Azért hollywoodot ne vegyük egy kalap alá Európával. Az első gyerek itt olyan 30-35 között születik. (A férfiak valószínűleg idősebbek.)
Szóval attól függ, mihez képest késő. Nekem az fájna, hogy a nagyapjának néznének, de ha akarok még gyereket, akkor nem késő, csak legyen energiád is felnevelni.
2018. máj. 24. 08:03
8/49 anonim válasza:
Az én férjem is azt mondta, hogy 40 felett már nem akar gyereket, nem akarja, hogy a nagyapjának nézzék, amikor viszi az oviba, meg le lesz maradva a technikai újdonságokkal, stb. stb...
Most 10 éves a kislányunk, és ő nagyszerű apuka lett, türelmes és odaadó, bármit megtesz a lányunkért...
Minden életkornak megvannak az előnyei
2018. máj. 24. 08:08
9/49 anonim válasza:
Én 46 voltam amikor elvállaltam az unokám gyámságát. Kimarad egy generáció, mi teljesen más elvek mentén neveltük mint ha a szüleinél nőtt volna fel. Nincs vele semmi gond, most elsős gimiben, csak az ofő megjegyezte, licsit "koravén" a gyerek. Azért változik a világ, benne az emberek is, ez az egy ami hátrány lehet.
2018. máj. 24. 08:15
10/49 anonim válasza:
Nem, de csak ha korban hozzád illő a nő, és nem +/-tizenévek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!