Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?
A38 :)
én vagyok a 61és vagyok C90. Nyugi, nem zavar ha csinálsz mert én se tudtam betartani :D :D holnapra nem várom elvileg, a mai teszt hómezö de jót nevettem reggel magamon hogy hogyan lehetek ekkor lökött :D
Ildi és a többiek kitartás. Ha ez a hónap nem is lenne siker, májusnak jobban kell lennie. Az év legszebb hónapja szerintem és akkor össze kell jönnie. kitartás csajok.
C90
A38: Akkor még semmi nincs veszve! A jelek bízaltatóak! Remélem pozitív tesztet töltesz fel! Tényleg, hanyassal tesztelsz 10 vagy 25? Mert ugye az sem mindegy.
C90: Én ugyan így voltam! XD Tudtam h még korai de azért teszteltem. :) Egyértelmű h hómező volt! Megy a drukk! Remélem bezebrásodsz! ;)
Yumi32: Köszönöm. Legyen igazad :) De ha most nem az se baj, legalább tutira feleférek a menyasszonyi ruhámba majd ( de ugye nem bánnám ha nem így lenne) :D :D Fö a pozitiv szemlélet :D
A38: Drukkolok nagyon :)
C90
Yumi: 25-is teszt van itthon ezert is kene varni meg :/
A38
C90:Fő a pozitív gondolkodás! ;) A mensi sincs még sehol? Semmi tünet vagy nem is szokott lenni?
Nekem kicsit érdekes ez a dolog, mert a mellfájdalmon és a az enyhe feszülő alhason kívül semmi.... (amit annyira nem bánok, a hányinger egyáltalán nem hiányzik) azért azon parázok h vajon nő a Hcg vagy sem. Jövőhét Péntekig még.. te jó ég... szét izgulom majd az agyam.
Yumi32: Nyugi, biztos jó helyen van a picike. Addig örülj míg nincsen hányinger meg hasonlók :)
mensi sehol, tünetek vannak, de kezdem azt hinni hogy beképzelem csak öket. Melleim érzékenyek, ha a hasamon fekszek olyan mintha egy ködarab lenne ott. Jah pluszban hányinger tör rám néha, ha eszek meg elmúlik. Reggel a savam is fent volt. Holnap reggel tesztelek majd csak. Vagy szombaton ha addig valahogy kibírom :)
C90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!