Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?
Ha nem felejtem el akkor megcsinálom én :) Elvileg én május 16ra nem fogom várni :)
A38 kitartás. Ez a mi hónapunk lesz :)
C90
Jajj,hát én meg úgy jártam,h nem tudják, hogy mi van, úgyhogy holnap megnézbek megint uh-val és aztán lehet,h lesz laparoscopia. De megvisel, mert magamat is féltem,hogy nehogy méhen kívüli legyen, mert az a gyanú,és megrepedjen ma este. Most úgy érzem, hogy egy darabig nem akarok a babaprojekttel foglalkozni :( és mensi persze még mindig sehol.
Nektek nagy nagy szurkolás Csajok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba! Puszi: V
C90:Persze h írok, ki sem bírnám! Ezt az optimizmust úgy szeretem! ;)Hajrá új projekt! Drukkolok
A38:Minden oké lesz!
V: irj majd legyszi, hogy mi lett vegul! Drukkolok, hogy tenyleg ne mehen kivuli legyen :( Az hogy megvisel nem is csodalom :( Kitartas!
U.i. Szerintem yumi neked akarta irni, amit nekem irt.
A38
A38 : talán lesz 1-1 lopott órátok és akkor aztán igazi szerelem-baba lehetne.
nem felejtem ígérem. Megfogom csinálni :)
V: Kitartás. Minden rendben lesz. Drukkolok nagyon neked.
Yumi: Holnap péntek :D Gondolok majd rád ismeretlenül is. :) De aztán ne felejts el minket.
C90
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van. Sok szeretettel gratulálok a pozitív teszteseknek! :)
Nekem még azóta sem jött meg, de tesztet sem csináltam. Kicsit félek, már több hónapja próbálkozunk, sokat csalódtam.
A cicim azóta is fáj, az öklendezés is megvan, a hasam néha úgy görcsöl, mintha meg akarna jönni. A derekam viszont nem fáj.
Remélem nem hormonzavar áll a háttérben.
Szép napot nektek és írjatok!
102-es.
És V! Nagyon sajnálom! :(
Kitartást!
102-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!