Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?
sziasztok csajok:
Bocsánat hogy eltüntem, de itt semmi különös még. Olvasgatlak titeket mert nálam semmi sem történik.:)
Yumi: Jó hallgatni téged, hogy össze jött és boldog vagy. Drukkolok az új munkahelyért. Tünetek meg csak nem lesznek rosszabbak :)
V: kitartás. Mensi után jobb lesz remélem és nagyon jó hogy így állsz a dolgokhoz. Én is azt vallom, hogy ha pozitív marad az ember, akkor bevonza a jót :)
A38: hogy vagy? még mindig nem teszteltél?? nem is értem hogy bírod eddig.. én már biztos rohantam volna tesztért.
C90
Sziasztok, Lányok! :)
Képzeljétek, az előbb teszteltünk két nagyon erős, szép pozitívat! :) Nagyon boldogok vagyunk! :) Olyan nagy öröm ez! Persze, izgulok, félek egyszerre, nagyon szeretném, ha minden rendben lenne a Babával.
:) Olyan jó!
Az öklendezés nálam nagyon erős sajnos, de egyébként elvagyok. :)
102-es. :)
Aranyos vagy, köszönjük szépen! :)
Jövő héten megyünk a dokihoz, magánba végül. Úgy gondoltam, így azért talán nyugodtabb lesz minden. :)
Az öklendezés megvan, állandóan éhes vagyok. :)
Írok majd mindenképp! :)
C90: itt vagyok, megvagyok ;) 102-es a nemtesztelo ;) Bar mar o sem😂 Nekem lassan elmulik a mensim, asszem ezt mar irtam. Pé kornyeken lelepunk par napra...hatha ;)
102-es gratula!!! Jo sokaig kibirtad teszt nelkul ;) Orulok hogy osszejott nektek!
Yumi: Uj munka? Wow! Sok sikert!
V: es ha nem szuneteltetnetek a babatervesest, csak nem neznel semmit, es ahogy esik ugy puffan alapon? Valakinel ez jott be ;)
A38: Bocsánat. Már keverem a szezont a fazonnal. pedig megjegyezhettem volna hiszen lassan csak mi ketten próbálozunk májusban. Plusz V-nek mennek a nagyon nagy drukkok :)
Lehet hogy jót tesz majd hogy leléptek egy picit. Tegyél az ösztöneid szerint és ne agyald túl (már ha ilyet valahogy meg lehet csinálni mert nekem ez nem megy :D )
Örülök hogy kettötöknek sikerült a baba Yumi és 102-es. Vigyázzatok nagyon magatokra :)
C90
Nem tudom, ki volt a 155-ös, de igen, ez is megfogalmazódott bennem, hogy így kéne, hogy csak simán nem foglalkozunk vele. Aztán majd látjuk :) 102-es, szívből gratulálok! Boldog babavárást!
V
V, lemaradt a szignozas A38 volt a 155 😂
Amugy tuti van benne valami, hidd el! Anno a lanyunk ugy jott ossze elso honapban hogy Na akkor innentol. Akkoriban nem is ertettem amikor irtak, hogy tudjak melyik egyuttletbol jott ossze a baba...mi mint a nyulak, de nem a baba miatt! Hanem mert ... csak ;) Most meg? Most meg en is meg tudnam mondani, Ha osszejonne a baba, hogy melyik egyuttletbol ;) Ezert sem fog (nekunk) osszejonni!
Próbáljatok meg tényleg nem görcsölni a dolgon, Csajok. Anno én sem szerettem, ha ezt mondták, kizártnak tartottam, hogy ez majd segít, de most meg rájöttem, hogy tényleg igaz. :) Márciusban alig voltunk együtt a párommal, nem görcsöltem a dolgon, mással foglalkoztam (húsvét, nyaralás tervezése), erre tessék. :) Próbáltam a szépet látni a tervezés időszakában is. Muszáj kitartónak lenni, mert a stressz, a folyamatos görcsölés a dolgon, biztosan nem tesz jót.
Azt kívánom Nektek szívből, hogy minél előbb legyetek babásak, mert csodálatos ez az időszak, még akkor is, ha hányással indul a nap! :D Persze, aggódok a Baba miatt folyamatosan, de olyan szép az egész... :)
Sok sikert! Jelentkezem még! :)
102-es.
Sziasztok
Kissé eltüntem ne haragudjatok
:( sajnos nekem volt baba nincs baba
elment a babam és kissé magambazuhantam de már próbálok összeszedet lenni
Gratulálok mindenkinek aki pozitívat tesztelt
V sajnálom hogy neked igy alakult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!