Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan lehet, hogy eddig volt...

Olyan lehet, hogy eddig volt peteérésem és most ebben a hónapban kimaradt? Ovu teszttel néztem és semmi. Május 13-án volt meg utoljára, most vagyok a 29. napon és még semmi. Áprilisban volt peteérésem és akkor együtt is voltunk.

Figyelt kérdés
2008. jún. 11. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
lehetséges. simán.
2008. jún. 11. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
tényleg lehetséges
2008. jún. 11. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
az is lehet hogy nincs ebben a hónapban, vagy későn kezdted el nézni, vagy most hosszabb lesz a ciklusod és még csak most lesz. De leginkább a mostani kimaradt. Előfordul.
2008. jún. 11. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy simán lehetséges.

Az is lehet, hogy volt peteérésed, csak nem azon a napon használtad a tesztet. (Mert ugye azt nem 28(kb.) napon keresztül próbálod, csak bizonyos napokon.)

Több hónapon keresztül próbálkoztam ovu teszttel én is. Többször kétségbe is estem, hogy "hol van", "hol már megint nincs", pedig én már nem csak azt a pár javasolt napot próbáltam, hanem vettem egy hónapra 2-3dobozt...sokszor semmi hír nem volt érett petéről... Már be is jelentkeztem a nődokihoz, hogy kivizsgáltassam magam. De végül boldogan lemondtam a vizsgálatot, mert valahogy mégis teherbe estem. Magyarán szólva a 28 napból rossz 15 napon keresztül próbálkoztam...már a menzi elején megérhetett ezek alapján az én petém... a természet fura!

18 hetes kismami

2008. jún. 11. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Nincs minden hónapban peteérés. Ez mindenkinél így van, csak aki nem figyeli állandóan, az nem tudja.
2008. jún. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!