Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?
Kedves Utolsó!
Ne légy szomorú! Jönni fog a baba, hidd el! Kitartást és fel a fejjel!
C90, sajnalom :( Elhiszem, hogy osszetortel. En sem tudom, hogy aki evekig probalkozik hogy “eli tul”! De mintha eskuvorol irtal volna...;) Probalj meg arra fokuszalni, es a tavasz meghozza a babat is!
En mar mara vartam. Egyenlore semmi. Mensis tunetek nincsenek....kiveve hogy tegnap szaladgaltam wc-re, mert “basszus tuti most aztam el” erzesem volt. Igy fellottem egy tampont 😂 Ma ismet 😂 Alig birtam kihuzni a szaraz tampont! Ellenben szur, huzodik az alhasam. Holnap nem tudok tesztelni, Ha keddig nem jonne meg, es tesztet is sikerul vennem, akkor tesztelek!
A38
C90:Sajnálom! :( De új hónap, új remény, kérlek fogd fel így és hidd el beköszön a babó! ;)
A38:Bíztató nagyon! ;) (én azonban a tampont hanyagolnám, válts inkább betétek. Annyi bacit és miegyebet benn tarthat ilyenkor h hihetetlen!!) Drukkolok, mostmár van értelme tesztelni! ;)
A38, Yumi: aranyosak vagytok köszönöm! Igen esküvő lesz lassan! Próbálom kizárni a baba dolgot, leginkább csak ilyenkor török meg hogy megjön! Pláne ez a 4 nap késés reményt adott! De ha elmúlik a mensi irány tovább!
Drukkolok nektek csajok! Nagyon jól haladtok! Kívánok mindenkinek babát! C90
Yumi: Tényleg így volt nálad is? :) Akkor még reménykedhetek! :) Köszönöm!
(102-es voltam.)
Remélem! Nagyon aranyos vagy! :*
(102-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!