Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?
E79: Remény mindig van. Drukkolok neked hogy végre összejöjjön.
C90
Sziasztok.
1 kicsit jobban vagyok a tegnapi trauma után. A mai tesztemen már csak nagyon halvány a 2. Csík. Mostmár biztosra tudom, h kémiai terhesség lehetett. Legközelebb májusra nem várom. Mindenkiért szurkolok! :)
Puszi, Ildi
Ildi: Nagyon sajnálom, de az optimizmusodnak nagyon örülök! Kitartás! ;)
V: Nekem ugyan így kezdődött! :D Drukkolok! ;)
En is barnazok napi 3x1 utroval, tesztek negak, ma van a nemvart, ugyhogy majd maskor. Elso clostis kura volt. Iszonyu csalodott vagyok. Sok sikert mindenkinek!
E.
Ildi, E ...es akinek megjott vagy megjonni latszik: sajnalom.
Oszinten en mar kovetni sem tudom hanyan vagyunk itt tesztelesre varva 😂
En mar ugy vagyok, hogy k...ra tesztelnek!!! Az allando emelygestol mar kivagyok! Es kattog az agyam hogy Ha nem baba, akkor viszont mi lehet a baj??? :/ Szoval lehet segget csinalok a szambol, en irtam 61-esnek hogy ido elott ne teszteljen, es megis tesztelek mar penteken!
(15-re varom voltam, ezentul A38😂)
A38
Ildi, E.. : Sajnálom! De ne adjátok fel! Új hónap, új esély!
V:Hány napja tart már ez a barnázás?
A68: Dehogy csinálsz seggét a szádból! Nekem is volt egy negatív tesztem mert én sem bírtam ki! Semmi gond nincs ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!