Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki áprilisban nem...

Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?

Figyelt kérdés
Én 15
2018. ápr. 3. 08:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/174 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon el vagyok keseredve. Ma volt a nembárt napja d.u. pisiből negatív. Se terhes, se mensi tünetek :(
2018. ápr. 8. 18:27
 52/174 anonim ***** válasza:

En is a tesztelgetok taborat gyarapitom. :( Igazabol nem tudom pontosan, hanyadik dpo, mert mult csutortokon voltam dokinal, ket tuszom ert (closti), egyik 25 masik 27 mm. Ovu tesztem aznap, es meg ket napig pozi volt. De penteken iszonyu gorcseim voltak. Igy kb. passz. De az en tesztem is ma nega. Csutortokon kellene eloszor tesztelnem, de ki a fene birja azt ki egy ev utan mar... Hivatalosan keddre nem varom. De most mar nagyon nem. :/

E.

2018. ápr. 8. 20:11
 53/174 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A remény újra éledt bennem. :)

7 óra nem pisilés után újra teszteltem, és szerintem szépen látszik, hogy pozi.

[link]

A fentit csináltam 7 óra visszatartás után.

Aztán úgy megörültem neki, meg igazából nem is hittem el, hogy szaladtam a mosdóba újat csinálni. Szóval az alsó teszten is látom a második csíkot, de gondolom azért nem erősebb mivel előtte 15 perccel pisiltem. :)

Annyira várom a holnapot!

Ildi

2018. ápr. 8. 20:26
 54/174 anonim ***** válasza:
Ildi!én is látom a halvány csíkot! Remélem erősödik még neked! Én majd ledd reggel tesztelek legközelebb,ha addig nem jön meg.
2018. ápr. 8. 20:55
 55/174 A kérdező kommentje:

Sziaszzok

Sajnos munka miát ritkán tudok írni

nekem meg maradt 7 nap a nem vártig

Semmilyen változást nem érzek semmi tünetet semmire bár ez meg full korai lenne amugy is.

Akik pozitívat teszteltek annak Gratulálok.

Akik meg meg nem várják szoritok nektek

Mindenkinek pozit kívánok erre a hónapra írok minden kép ha van fejlemény

2018. ápr. 8. 21:16
 56/174 anonim ***** válasza:
100%

Te aztan igazan elvetemult vagy, es felre ne erts, ugyan ez vagyok en is. :D

Milyen teszt? Latom en is, a fentit egesz jol. Majd jelentkezz!

E.

2018. ápr. 8. 21:21
 57/174 anonim ***** válasza:

Szisztok. One step 30 ftos tesztjeim vannak. Wishről rendeltem őket. :) nálam teljesen jól beváltak, nem szoktak becsapni. Az ovu tesztjeit is nagyon szeretem!

A ma reggeli tesztem változatlanul halvány pozi, most megyek veszek facellét vagy egy claerbluet.

Ildi

2018. ápr. 9. 05:54
 58/174 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Megint én vagyok, bár lehet, már unjátok a hülyeségeimet. Szóval ma reggel a 13. Dpon, megjött a nagyon nemvárt mensim. :( most vagy volt 1 kémiai terhességem, vagy a tesztek vertek át. Bár az előbbire tippelek. Múlt hónapban is ezekkel teszteltem semmi nem volt rajta szellemcsík sem semmi. :(

Ildi

2018. ápr. 9. 08:39
 59/174 Yumi32 ***** válasza:

Sziasztok csajok!

58-as: A pozitív teszt az pozitív teszt! Nem akarlak elkeseríteni, de akkor valóban kémiai terhesség lehetett.

Aki 10-ére várja, DRUKKOLOK!!

Ha elkesednétek, ma van 7-8 napja h nem jött meg, és tudjátok milyen haloványocska volt nekem is az a csík! Be is voltam parázs!!!

Aztán ma reggel csináltam egy 25-öst!

[link]

A teszt csík hamarabb kijött mint a controll. :)

Szorítok mindenkinek csajok!

58-as: Ne keseredj el! Tudom h nehéz, de NE! Egy újabb esély ez a hónap! :*

2018. ápr. 9. 10:00
 60/174 anonim ***** válasza:

Ildi, sajnalom, kemiai lehetett. :(

Yumi, ez irigylesre melto. :)

En nem varom 10-re, reggeli x-epil, fotozhatatlan, de mint ha valamicske foltocska lenne majd ott egyszer csak. 😂 Ezt meg csak en "latom", ferjem se. Remenykedek nagyon.

E.

2018. ápr. 9. 11:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!