Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki áprilisban nem...

Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?

Figyelt kérdés
Én 15
2018. ápr. 3. 08:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/174 anonim ***** válasza:
100%

Meg egy clostis+progis, 10-re nem varom, elso kura. En is ellottem ma egy tesztet, olcso Vateras, de hat homezo, megis mi lett volna rajta ilyen hamar?! :) Egy eve varjuk a tesot, eredmenyeink rendben.

Aki kitette a tesztet, elegge elazott, de en remenykednek! Reggel csinalj masikat. Utana irany a doki progiert. Es varjuk a reggeli kepet!!!

E.

2018. ápr. 3. 20:47
 22/174 anonim ***** válasza:
Én 12-ére nem várom, ez a 14. próbálkozós hónapunk. Már elkezdtük a kivizsgálásokat, eddig nem találtak semmit. Májusban lesz átjárhatóságim...olyan jó lenne, ha már nem is lenne rá szükség. T.
2018. ápr. 3. 20:51
 23/174 anonim ***** válasza:
100%
Megy a drukk mindkettőtöknek :) én láttam tegnap gólyát, hátha hozzák a babákat is ;) 12es voltam megint
2018. ápr. 3. 21:01
 24/174 Yumi32 ***** válasza:

21-es: Holnap után terveztem tesztelni és délután dokihoz menni. A barnázás megszüntet csak ez az enyhe alhasi fájdalom ne lenne. Egyértelmű hogy amint végeztem, már írom is az infókat! ;)

Vigyázzatok magatokra és csak optimistán!

2018. ápr. 3. 23:55
 25/174 anonim ***** válasza:
Szinten 15-re nem varom ;) :D
2018. ápr. 4. 14:01
 26/174 anonim ***** válasza:
Yumi 32: gratulalok a pozitiv teszthez :) (elozo voltam)
2018. ápr. 4. 14:01
 27/174 Yumi32 ***** válasza:
100%
Előző:Köszönöm szépen! :) Hála az égnek a barnázásnak se híre, se hamva. Szerintem nálam tovább tartott a beágyazódás. Mondjuk úgy 14 napig, mert 19.volt pé-m(pont akkor voltunk együtt, másnap a párom már ment is fel dolgozni, azóta nem volt itthon) és elejére vagy másodikára vártam. Másodikán kezdődött a barnázgatás az pont a 14. nap volt.:D Reméljük így is marad!;) Párom még semmit sem sejt, lesz ám meglepetés!!! XD Drukkolok csajok!
2018. ápr. 4. 18:51
 28/174 anonim ***** válasza:
100%

Én 10re nem várom. Ma vagyok a 8.dpon. :)

10 hónapja várat magára a tesó. Van egy 7 éves és egy 5 éves kisfiam. Tünetem nincs, bár az előbb ettem sült hagymát majonézes kenyérrel. Tudom undorító de megkívántam. 😂

2018. ápr. 4. 19:48
 29/174 anonim ***** válasza:

nálam most a helyzet fura

fájdogál de nem vészes bár még van három nap a nemvártig

nekem mensi előtt mindig extrákat üt a szívem franc tudja miért de már évek óta, biztos valami hormonális, ez is volt tegnap de érdekes nem olyan intenzíven mint szokott, és van a másik megjövős tünetem a hüvely bugyborékolás, nem tudom jobban megfogalmazni de mindig van, és csak megjövés előtt

viszont nincs semmilyen folyás, ennek örülök

valaki más?

E/39

2018. ápr. 5. 10:30
 30/174 anonim ***** válasza:
Én közben rájöttem,h 8ra nem várom. Kedden és szerdán reggel makd leszakadt a derekam. Tegnap d.u. elkezdett fájni a mellbimbóm nagyon. Este is felkeltem arra,h fáj, sosem szokott ennyire, és mindig ovu után fáj, és nem görcsölget a hasam, pedig szokott,plusz tegnap este annyira azt éreztem,h sikerült. Tegnap d.u. teszteltem vizeletsugaras facelle-lel, de negatív lett, mondjuk még van 3 nap. 10-én van a férjem névnapja, olyan jó kis ajándék lenne :)
2018. ápr. 5. 11:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!