Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?
Sziasztok
Kivel mi újság?
Sziasztok. Ma vagyok a 11. Dpon. Ma már kb 3 tesztemet is halvány pozinak látom. Ha gondoljátok ránéznetek? Jól jönne 1 kis drukk. :)
Tegnap még semmi de semmi nem látszott rajta, így ennek most megörültem. Persze még óvatosan azért. Holnap reggel ismét tesztelek.
Na szóval 1 kos pontosítás, látom 1 kicsit értelmetlenül írtam. Tegnap is teszteltem de az még teljesen negatív volt. Ma 3x is teszteltem már one step tesztekkel mind 3 időn belül ilyen kis halvány pozi lett. :) utolsó voltam
Ildi
Ildi, szoritok, ebbol lehet valami! Erzel valamit?
Yumi azt hiszem, neked is megy a drukk!
En elvileg 10-re nem varom, de meg csak a 8. dpo-n vagyok, elso clostis honap,picit tovabb ertek a peteim, elcsuszott a peteeresem. Mar persze tesztelgettem, de hat full negativ. :(
E.
En meg az elejen irtam, hogy 15-re nem varom. Gyakorlatilag egy csomo “tunetem” van 😂😂😂 Bar az en agyam elegge fogekony bemagyarazasokra ;) Ennek alapjan van emelyges, hasszurka, van hogy a huvelyem faj (vagy mi). De a legzavarobb az emelyges. Ha eszek jobb. A fejem kiragyasodott, de olyan pattanasokkal, ami tini koromban volt 😂Ajjjaj lesz itt pofara eses 1 het mulva 😂
1. probalkozos honap, es sok remenyt nem fuzok hozza. Csak mint a csemdben felerosodo zajt, ugy erzem a testem minden kis rezduleset
Olyan sokan irtatok, de a neved mar megjegyzem. :) Mi tul vagyunk az egy even sajnos. Most mar gyogyszert kapok. :/
E.
Sziasztok!
A reggeli one step tesztem halvány de nagyon jól látható pozi lett. Még a férjem is látta, szóval tényleg jól látható volt. Erre felbuzdulva csináltam 1 predyctort is. Full negatív. :(
Kb 30 perc múlva a one steppről is teljesen eltűnt a 2. Csík. Szóval csalódott vagyok. A predyctornak szerintem ma már mutatni kellett volna valamit. Ma vagyok a 12. Dpon.
Tudom kár ilyen korán tesztelgetni, de én ilyen türelmetlen kis kíváncsi vagyok.
3 terhességemből (2 született meg) a 11. Dpon halvány pozi volt a one steppem, a 13. Napon pedig a digi clearblu is pozi lett.
Ildi
Sziasztok csajok!
43: Gratulálok a pozitív teszthez! Erősödni fog az a csík! Én szintén ezen izgultam és hála az égnek ugyan kicsit lassan, de erősödnek a tesztjei.
45:Köszönöm szépen! Aranyos vagy!
46:Bíztató jelek, nekem is megvoltak, bár nem dúrván, de megvoltak ezek a tünetek!
Megy a drukk Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!