Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki áprilisban nem...

Van valaki aki áprilisban nem várja izguljunk együtt?

Figyelt kérdés
Én 15
2018. ápr. 3. 08:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/174 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Kivel mi újság?

2018. ápr. 6. 23:39
 42/174 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elvileg holnap kellene megjönnie, de semmi jele, mx néha kis görcsök. Én írtam,h fájt a derekam, meg a mellem, de már ezek sincsenek :/ Eddigi tesztek negatívak, de már nem merek tesztelni,mert utána mindig elkenődök. Szerencsére a hétvégén bőven vn program,így le tudom kötni magam. Veled Kedves Kérdező?
2018. ápr. 7. 07:19
 43/174 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Ma vagyok a 11. Dpon. Ma már kb 3 tesztemet is halvány pozinak látom. Ha gondoljátok ránéznetek? Jól jönne 1 kis drukk. :)

[link]

Tegnap még semmi de semmi nem látszott rajta, így ennek most megörültem. Persze még óvatosan azért. Holnap reggel ismét tesztelek.

2018. ápr. 7. 13:45
 44/174 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval 1 kos pontosítás, látom 1 kicsit értelmetlenül írtam. Tegnap is teszteltem de az még teljesen negatív volt. Ma 3x is teszteltem már one step tesztekkel mind 3 időn belül ilyen kis halvány pozi lett. :) utolsó voltam

Ildi

2018. ápr. 7. 13:47
 45/174 anonim ***** válasza:
100%

Ildi, szoritok, ebbol lehet valami! Erzel valamit?

Yumi azt hiszem, neked is megy a drukk!

En elvileg 10-re nem varom, de meg csak a 8. dpo-n vagyok, elso clostis honap,picit tovabb ertek a peteim, elcsuszott a peteeresem. Mar persze tesztelgettem, de hat full negativ. :(

E.

2018. ápr. 7. 15:18
 46/174 anonim ***** válasza:
100%

En meg az elejen irtam, hogy 15-re nem varom. Gyakorlatilag egy csomo “tunetem” van 😂😂😂 Bar az en agyam elegge fogekony bemagyarazasokra ;) Ennek alapjan van emelyges, hasszurka, van hogy a huvelyem faj (vagy mi). De a legzavarobb az emelyges. Ha eszek jobb. A fejem kiragyasodott, de olyan pattanasokkal, ami tini koromban volt 😂Ajjjaj lesz itt pofara eses 1 het mulva 😂

1. probalkozos honap, es sok remenyt nem fuzok hozza. Csak mint a csemdben felerosodo zajt, ugy erzem a testem minden kis rezduleset

2018. ápr. 7. 16:52
 47/174 anonim ***** válasza:
100%

Olyan sokan irtatok, de a neved mar megjegyzem. :) Mi tul vagyunk az egy even sajnos. Most mar gyogyszert kapok. :/

E.

2018. ápr. 7. 16:55
 48/174 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező!Nekünk ez a második hónap, az elsőben én is pont így voltam, mint Te. Most a másodikban már nem foglalkoztam vele, egészen ameddig a 3-4. Dpo-n nem volt egy kis barnázás. Na, onnantól beindult minden, és figyelgettem magam. :D próbálok egyre kevésbé ráparázni :D Hajrá mindenkinek, remélem, jönnek makd a pozi tesztek. Kedves Tesztfeltöltő, én is látom a halovány csíkot, remélem fog erősödni! Majd számolj be a továbbiakról! :)
2018. ápr. 7. 18:30
 49/174 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A reggeli one step tesztem halvány de nagyon jól látható pozi lett. Még a férjem is látta, szóval tényleg jól látható volt. Erre felbuzdulva csináltam 1 predyctort is. Full negatív. :(

Kb 30 perc múlva a one steppről is teljesen eltűnt a 2. Csík. Szóval csalódott vagyok. A predyctornak szerintem ma már mutatni kellett volna valamit. Ma vagyok a 12. Dpon.

Tudom kár ilyen korán tesztelgetni, de én ilyen türelmetlen kis kíváncsi vagyok.

3 terhességemből (2 született meg) a 11. Dpon halvány pozi volt a one steppem, a 13. Napon pedig a digi clearblu is pozi lett.

Ildi

2018. ápr. 8. 08:16
 50/174 Yumi32 ***** válasza:

Sziasztok csajok!

43: Gratulálok a pozitív teszthez! Erősödni fog az a csík! Én szintén ezen izgultam és hála az égnek ugyan kicsit lassan, de erősödnek a tesztjei.

45:Köszönöm szépen! Aranyos vagy!

46:Bíztató jelek, nekem is megvoltak, bár nem dúrván, de megvoltak ezek a tünetek!

Megy a drukk Nektek!

2018. ápr. 8. 09:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!