én vasárnapra (április 8.) nem várom, ez lesz a hatodik hónap hogy próbálkozunk, van már egy gyönyörű hat éves nagylányunk, mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön :)
2018. ápr. 3. 09:56
12/174 anonim válasza:
Én is 08-ra nem várom, volt kb. 4. Dpon kis barnázás, de nekem az korainak tűnt. Azóta semmi, ma reggel nagyon fájt a derekam. Remélem, összejött :) szurkolok mindenkinek!
2018. ápr. 3. 10:50
13/174 anonim válasza:
Én ma vagyok a 29. napon, általában 33-34 napra jön meg, úgyhogy a héten nem várom.
Drukkoljatok! Ez már a hatodik hónap, pedig állítólag minden rendben velem. :/
Mindenkinek szurkolok, írjatok majd! :)
2018. ápr. 3. 11:57
14/174 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Ma hányingerem volt, a derekam fáj, de sajnos ez mindig így szokott lenni. :/ Nem adok nagy esélyt a dolognak, de a remény hal meg utoljára. :)
2018. ápr. 3. 11:58
15/174 Yumi32 válasza:
A derekam nekem is leszakad 2 napja. De a barnázás abba maradt, jelenleg. Drukkolok csajok és nyugi! :) Reméljük senkinek nem jön meg!! ;)
2018. ápr. 3. 12:51
16/174 anonim válasza:
11-es vagyok. Őszintén remélem, hogy hamarosan valaki pozitív tesztet tölt fel :)
én hullámzok, egyszer úgy érzem meg fog jönni, máskor meg biztos vagyok benne hogy terhes vagyok...
szorítok mindenkinek: E79
2018. ápr. 3. 13:00
17/174 Yumi32 válasza:
Utolsó hozzászóló. Szépen fenn volt a hőm 37 fokon(napközben), erre most hazajövök, mérem 36,7. Kezdek elkettyenni, lehet h ez sem marad meg? Volt már ilyen valakinek? Nőgyógyászati ügyelet nálunk nincs, csak sima.
2018. ápr. 3. 13:43
18/174 A kérdező kommentje:
A kép beküldőjének gart szerintem pozi vagyis én látom szépen a 2 csikot.
Nekünk is van már egy 4 éves kislányunk és ez a 10 próbálkozós hónap a kislánYom a 2 hónapban jött össze hat úgy látszik most ez nagyon várat magára.
Mindenkinek szurkolok.
Írjatok majd kivel mi van .
2018. ápr. 3. 17:00
19/174 Yumi32 válasza:
Köszönöm szépen a gratulációt! :)
Reméljük meg is marad. Megy az izgulás.
2018. ápr. 3. 19:00
20/174 anonim válasza:
12-es vagyok. Érez valaki valamit? Én egyszer így, egyszer úgy, és aaannnyira türelmetlen vagyok, de tegnap teszteltem egy negatívat, mondjuk tudom,h kb még esélytelen lett volna,h kimutassa, és d.u-ra megjelentek a combomon pöttyök, amik mensi előtt szoktak :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!