Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás vagy menstruáció...

Beágyazódás vagy menstruáció előtti érzés?

Figyelt kérdés
Az ovuláció a naptár szerint 15-én volt, mi előtte és utána lévő nap is együtt tudtunk lenni, 15-én is. Ma 20-a van, de már olyan "megfog jönni érzésem" van; minden mensi előtt szoktam már érezni, de csak 1 héttel előtte, (pms). 29-ére írja a következőt, de én már most úgy érzem hogy megfog jönni. Írjatok tapasztalatokat hogy ki járt még ebben a cipőben. Mi nagyon szeretnénk babát, nagyon reménykedem hogy nem fog megjönni.
2017. dec. 20. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:
Nekem is, az elejen barnazas volt, aztan atment rendesbe. Biztos nincs baba itt se 😧😧
2017. dec. 31. 00:43
 72/75 anonim ***** válasza:
Itt se
2018. jan. 1. 09:29
 73/75 A kérdező kommentje:
Elmult a mensim 1 hete, de ugyanugy gyanus tuneteket vannak mint elotte... Suru pisiles, most mar egyre tobbet szedulok, ehes vagyok mindig, szornyen faradt vagyok stb.. Lehet hogy megis baba van?? Szurkalodasok is elojottek.
2018. jan. 8. 02:51
 74/75 anonim ***** válasza:
Haaat...nem hiszem am...a menses az menses! Most van ovud! Hidd el. Nekem holnap lesz a 11.napon van mindig hiaba 28 napos a ciklus.sztem te is hamarabb ovulalsz:)
2018. jan. 8. 19:16
 75/75 A kérdező kommentje:
Meg mindig terhes tuneteim vannak, de a teszt negativ. Ilyenkor mi lehet? :(
2018. jan. 13. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!